Nogomet
0

Redknapp: Nije moglo biti okrutnije, nismo zaslužili ovaj poraz

Totalsport
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Harry Redknapp (Foto: AFP)
Menadžer QPR-ovih nogometaša Harry Redknapp teško je mogao zamisliti stresniji kraj utakmice 32. kola Premierlige kod kuće protiv Wigana.

Iako je od 21. minute protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak QPR igrao s igračem manje nakon isključenja Bobbyja Zamore, lavovskom su borbom uspjeli neutralizirati brojčani deficit, te su golom Loica Remyja iz 85. minute bili na pragu važne pobjede. No, ona im je uskraćena u 4. minuti sudijske nadoknade nakon što je Shaun Maloney sjajno naciljao i savladao Julija Cesara iz slobodnog udarca za konačnih 1-1.

Sada je QPR od "sigurne zone" udaljen čak osam bodova, a šest je utakmica do kraja sezone.

"Radili smo tako naporno s desetoricom igrača na terenu i osjećao sam da smo zaslužili gol. Bio je to fantastičan gol i onda smo skrivili dva bedasta slobodna udarca na rubu kaznenog prostora, te smo im dozvolili da izjednače iz posljednjeg udarca na susretu. Nije moglo biti okrutnije, nismo to zaslužili. Danas smo zaslužili pobijediti sa desetoricom", rekao je Redknapp.

"Igrači su bili fantastični. Svaki od njih dao je sve od sebe i ne mogu tražiti više od toga. Želja s kojom su odigrali je bila apsolutno prvoklasna. Otkako sam ja došao ovdje pokazali smo duh svake sedmice i više od toga ne može se tražiti. Ekipa se puno popravila, ali na nesreću je teško kada se igrate "lovice" cijele godine".