Demantovao pisanje medija
4
Redknapp: Nema šanse da Bale ode u Barcelonu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e bash ce celzi osvojit LP,ako osvoje prestajem gledat nogomet jer sam tolko siguran da je nece osvojit a vala nebi ni volio....
ko te pita...pare pricaju
jutros ste objavili da ide i u Barcelonu i u Manchester City, vjerovatno je vas novinar mislio da Bale moze da igra malo u Barsi, pa malo u Manchester City, svaka čast copy paste novinari :)
bale je igrao jedno vrijeme fenomenalno i svojim igrama odusevljavao sve ljubitelje fudbala. no problem je sto poslije tih mjesec dana fantasticne forme i igra kao onih protiv intera po meni on nishta posebno nije pokazao... braca ako zeli vrhunskog beka dovesce albu, a ne balea
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Barca je Barca. Totenham je maji, maji klub ...
\"\"Spursima\" u posljednjem kolu treba pobjeda protiv Fulhama na White Hart Laneu kako bi osigurali barem kvalifikacije za Ligu prvaka dogodine.\" Spursi sebi ne mogu nista osigurati, jer ne zavise od sebe. Ako Arsenal dobije, a chelsea osvoji ligu prvaka onda ide arsenal kao 3., chelsea kao pobjednik LP, a četvrtoplasitrani tim premiershipa ide u Ligu UEFA iduce godine.