Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je nemoguce jer on i ronaldo su nebo i zemlja...ronaldo je izmislio fudbal za bale-a
A Messi je izmislio fudbal za Christinu
Džaba kad je Bale samo njegova sjena
bale prvo mora da nekako izdrzi na zagrijavanju , za ostalo cemo vidjet hahah :D
Ne razumijem koliko glup i slijep moras biti i otici u real kad si u najbljim godinama za daljni napredak pored toliko primjera propalih karijera u tom klubu. Da je real kao nekad u vrijeme Zidana dominantan pa hajde moglo bi se razumiti da se ima zelja igrati u takvom klubu ali sad kad je real prdimohovina obicna letjeti u taj klub pod nekim izgovorom da mu je kao zelja je cisti idiotizam i laganje samog sebe. Nek propadne i treba da propadne kad je glup ko cigla, brzo ce i on i Modric i ostali uhvatiti maglu iz tog kraljevskog pljackaskog kluba.
Nikad više neće imati nekog ko Zidan.
propast ce ko owen u realu i mnogi koji su u real otisli za parama.
izvodit ce slobodne al na treningu
Propast ce u Realu isto Grcka !
Egoizam Ronalda ne dozvoljava nikome u Realu da izađe iz njegove sjene.
vidi Redknapa sto mu je vokri hahahaha poslace cika Bale koju paricu ako treba za cigara Hary
hajd sta vas briga..bitno je da imate zvijezda ko i barcelona.tu morate biti bare-bere...
Doveli su ga sa ciljem da zamjene odbjeglog Ozila, a mislim da Bale nije u tsanju to uciniti, imajo je samo jednu dobru sezonu u Tottenham-u sto mu ne garantuje uspjeh u Madridu. Ostaje da se vidi kako ce se velsanin prilagoditi Spanskom fudbalu i zamislima novog trenera, koji je sa popularnim Parizanima osvojio francuski sampionat