Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi klub za njega, njega ne zanimaju tika take i takve zezancije, nego životinjska igra, kad krenu Costa i on ima da gori...
@Kurbla000 šta costa jesi ti primjetio koliko utakmica Costa nije zabio gol?
@Kurbla000 costi ce da lomi
Rebić je mašina, kao Mandžukić. I možemo pričati šta hoćemo ali su Hrvati ispred nas i Srba u fudbalu za svjetlosnu godinu. Po kvaliteti možda i ne, ali njima je svetinja reprezentacija, odgovornost, i čast a našim i Srbima je zajebancija uglavnom.
Dobar igrač, Atletico je prava ekipa za njega. Frankfurt u međuvremenu broji repa al lagano može u drugu bude li se sa njima zajebavao.
Audi jae
SVASTA .. ZA OVAKVU TARABU TOLIKA LOVA ..
"Rebić prema Transfermarktu vrijedi upravo 40 miliona eura, koliko su Madriđani i spremni platiti. Prošle godine, prije Svjetskog prvenstva, Rebić je vrijedio svega 10 miliona eura, ali mu se nakon ruskog srebra cijena utrostručila." NEPOPRAVLJIVO NEPISMENI!! AKO JE VRIJEDIO 10, A SAD 40 MILIONA, CIJENA MU SE UČETVEROSTRUČILA A NE UTROSTRUČILA!!!
@Android Knego UčetvErostručila i učetvOrostručila? :-)
@mujkance može oboje.
Rrbic ce nas nositi na SP-u 2022 òatar
@as123987 PRVO SE KVALIFICIRAJTE .. NE ZABORAVITE DA FRANCUZI IDU U QATAR SA 14 PRVAKA SVIJETA ..DOK JE FRANCUZA NEMATE SANSI NI U CEMU
Ide Frankfurt u drugu ligu...
vrijedi i vise...po meni bar 47,5mil plus bonus
@ReufReuf 47,75mil po meni
PRIJECI ??????????? HALO KAKVI SU SE TO SELJACI NAKOTILI U REDAKCIJI KLIKSEEE