Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam čast Vatreni!!! Imate iskrene susjedske podrške od mene kao Bošnjaka! Pustite ove KOS-ovce! Kako se Hrvati i Bošnjaci mogu zajedno biti iskreni saveznici i prijatelji pokazalo se 41 i 92. Nažalost Njofra i KOS-ovci u HVO i Armiji Bih su huškali Bošnjake i Hrvate u Dolini Neretve i Srednjoj Bosni da se tuku između sobom. Ne ponovilo se nikada!!
Svaka cast ljudui igraju jos samo da dadnu jos jedan i to je to
Najvažnije je imati sreće pa dobiti ovakav poklon. Poslije toga Argentina se raspala a Hrvatska razgoropadila i napravila ovakav rezultat. Čestitke susjedima.
Eto meni je fino samo sto se ove muje ujedaju za muda sad. A inace hrvati su zanimljivi samo kad ih uzmemo u zadnjoj sekundi.
BRAVO LUKAAAAA 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷 GAZI GAZI OLEEEEEEE
Pa i ovaj Rakitić mi izgleda nekako pitomo, kao da je Bošnjak. Ipak ,moram priznati da svi Hrvati nisu ustaše.
Lessi se vraca kuci
HAHAHAHAHAHA
Ubise ih Hrvati.
samo nemojte dzamije palit i razbijat prozore kad utakmica zavrsi
Auuuuuu brate, ovo je ludilo!
Gucosi sedlajte konje i pokupite balegu za sobom ahahaha 3-0 ahahahs
Snimak utakmice mozete pogledati na Pornhubu :D
Luka primarius fudbalske igre svaka čast
Njemačka šalje konvoj tableta za smirenje bosnjama u Bosnu 3:0
meni bas drago crkni majmune!:)))
Zbog Bosanaca Dalića, Lovrena,...?
Bravo za Hrvasku razbila je Argentinu 👏