Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast susjedi, stvarno ste zadnjih 20 godina alfa i omega u nogometu, kako u klubovima tako i u repki, sretno.
Gledajte Bošnje kako se igra,da vam nije bilo ona dva Srbina vi biste sinoć i od Armenije zijanili 1:0
Jel bitno ko daje golove? Igru brisi bodove pisi 😁
@SlavijaRusija Srbi koji igraju i postuju Bosnu i Hercegovinu su sasvim dobro dosli i dobit ce potpunu podrsku. Da vam nema Bosnjaka Adema Ljajica mislili bi da je dosla reprezentacija Senegala a ne Srbija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj Baho idu u Svicu radi ko konobar
Upravo vijeti na RTL-u o BiH reprezentaciji nemojte brabonjat bezveze.. 🤷‍♂️
I u Hrvatskoj reprezentaciji je došlo do neke vrste zasićenja jer ipak su se pošteno ispucali na svjetskom. Tako da je teško zadržati neki kontinuitet kod svih igrača na relaciji klubovi-reprezentacija. Mnoge reprezentacije imaju ovih problema. Evo i Portugal se nagrdio sa Ukrajinom.
Klix.hr
Madjari ih ubise od urca, kako ljudi ovoliko nafake imaju pa to nije moguce. Nije ljubomora, dragi su mi neki igraci, navijam za komsije, ali brate mili koliko samo srece imaju
@ShvajceNeger je li to ti znas sluzbeno sta je bilo u toj aferi koju spominjes,bi.lmezino zatucana?Sta ako se otkrije iduci tjedan sluzbeno da je to laž,ha i.diote polupismeni,na.hebem ti se znas koga,djubre nacionalisticko!
Svaka cast i Hrvatskoj i Madjarskoj, neka bolji pobjedi....Hrvatska igra s pol gasa pa ocekujem od 70 min da kvaliteta ispliva na vidjelo. Mali Vlasic ako udje Madjarima se ne pise dobro.
Sad ce ovo rijesit najbolji igrac svijeta 😄
HAJMO MADJARI !!!!
dabogda ispali odmah samo zbog onih propaliteta sto su velicali herceg bosnu