World Football Challenge
286
Realova petarda "pukla" u mreži Milana
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uništili su ih! Ovakav Milan će biti kanta za napucavanje...
Deranje ghuzova , lekcija modernog fudbala .
mislim da si se malo zajebao kako ja znam pobjedili smo vas u kupu,u super kupu, i na bernabeu 1:3 za barsu,a sticajem okolnosti ste vi pobjedili u barsi,samo zbog lige prvaka tako da su obje ekipe popusile u ligi prvaka.
Milanu nista bez deda... :)
HAHAHAHAHAH joooj bi se Modrinjo naigro u Realu nema govora....Kaka nikad jači,Ronaldo,Ozil,Di Maria,Alonso hahahahahahah....doduše 6 golova u sezoni je strašan podatak za prodaju :D NE PROVALJUJTE SE VIŠEEEEEEE...kakav modri samo bi uhako ovakvu strašnu ekipu
haha pa ako će osvojiti onako kako i prošle godine bolje da se i ne igra nego da im odmah daju trofej...
pep gvardiol...* HAHAHA nisi ni svjestan buraz sta ce vam Real ove godine uraditi (kao i sto je i prosle naravno) HALA MADRID!
blizi se el klasiko barsa ce sa drugim timom igrati to su vec najavili, a real ovakav sa prvom ekipom uzet ce super kup inace nebitan trofej za murinja,jer on svake godine ukrade od barse po jedan trofej a mislim da je vrijeme i za ovaj nebitni.
I onda kazu nije Milan izgubio odlaskom Ibrahimovica... pa ljudi moji vi niste svjesni koliko vam je taj covjek bodova nakupio... Forza Juve, fino alla fine ! ! ! Dominacije je počela ! ! !
dok je milan bio u najjacem raspolozivom sastavu utakmica je bila dobra. kad su u drugom poluvremenu uveli drugi tim onda je poceo real derati. tako ne prdite dzaba
Svaka čast za igru Real Madrida! Onako opušteno i sa 20% zalaganja ,pokazali su gdje nam je mjesto...Jeste da se nema novca,ali klub kao sto je Milan ne smije sebi da dozvoli sve ovo što se dešava..Jednostavno, pušiona smo ove godine :(...
Najava odrane titule. HALA MADRID!
Ovaj Real je STRASAN za gledati! Maltretiranje Milana!
SAMO ĆU REĆI TRI ASISTENCIJE KAKE..OVO JE STARI KAKA,OPORAVLJEN I MURINJO GA NESMIJE PRODATI..KAKVA ŠIRINA I DUBINA U IGRI,STRAŠAN REAL..
Zašto ne napišete da je vijest preuzeta sa Dnevnik.hr? Pa kad će te jednom vi napisati neku vijest?