Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ne lupajte vise gluposti, Ferguson da iskesira 80 milja za nekoga haha, to se nikad dogodilo nije niti ce se dogoditi da se radi o njegovom rodjenom unuku i sinu.
Ova naslovna fotka hitno treba malo photoshopa...if you know what I mean ^^
slazem se damian, navlakusanprava ;)
Laž, glupost.Jutros gledam na Real Madrid TV, objavili imena 11 igrača koje ni u snu neće prodati, između ostalih i Ronaldo je na tom spisku, tako da, niđe veze.. :D
A sto si siguzran da na RM TV govore istinu ;) mozda samo zele nabit cijenu svi se mogu kupit !!!
koliko ronaldo ima jos ugovora? pa bolje im je sada ga prodati kada mogu dobiti dobar novac ili ga besplatno pustiti jer pitanje je da li ce ga prodiziti.