Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji ste vi kreteni pa jel vi uopste citate sta je covjek gore napisao ovo je cista statistika igara na domacem terenu ne statistika gostovanja ili el clasica il bilo koje utakmice pojedinacno citajte prvo kako treba pa onda ostavljajte svakakve komentare
i onda dođe jedna Barcelona i proseta se kroz tu odbranu i utrpa mizeriju od pet komada cccccc...
\"Mujo\" prdiš uz vjetar
šta ima zavod za statistiku.... HALA MADRID.....VISCA BARCA
I kao sto je ocigledno iz prilozenog Barcelona ima 4 utakmice vise nego Real odigrane - dvije kuci dvije u gostima - sto je naravno nemoguce i pravi ovu uinformaciju da bude cisto sranje
Vidim opet se javljaju novorođeni navijaci Barcelone. Kako patetično. Mogu se prepoznati po id.iot.skim komentarima tipa \"petarda, special five\" itd, jer nemaju dovoljan kapacitet mozgu da naprave dvije proste rečenice. Hajmo sad \"objektivni\". Dobro, imamo zaostatak od 10 bodova trenutno i utakmmicu manje. Vjerujem da ćemo dobiti Malagu na domaćem terenu, buduci da ove godine nismo gubili bodove na ESB. Možeš li biti objektivan i prokomentarisati suđenje RM u zadnjih 5-6 utakmica npr. protiv Almerije ili deportiva? Dva očigledna penala, ali sudija naravno nije svirao ništa. Mislim da je sinoć Vallensija bila oštećena kad im je poništen čist gol u prvom poluvremenu. Ali otom potom. Barci su sudije i protiv Levantea progledali kroz prste kad im nisu svirali penal na domaćem stadionu koji je bio više nego očigledan. Ne kažem da nama nekad ne proggledaju kroz prste, ali u tim utakmicama smo imali rezultat u rukama. I nisu utjecale na konačan rezultat. Ne može stati više teksta.
Statistika je uvijek tu da pokrije neuspjehe, -10 od sinoč u Madridu .
A,koja budala pravi staistiku ove vrste? Ovaj novinar je to samo prenio,a vjerujem da je ovo Mourinho napravio,pa da je makar u necemu ispred Barce...a,sta je s PETARDOM?
Ja statistike i govana
dzeko je dijamant
vi ste i hala i baraka :)))) cumez pravi :D
halo murinjo? jel ti mrznu jajca na ovom mrazu?
hala madrid, prava hala gdje se moš` dobro istovarit`
HALA MADRID !!!!!!!!!
Djaba vam sve .. MES QUE UN CLUB !!
ah katalonci jel vam malo voKri :D