Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ni Neymara pa će taman biti ravnopravno, mada Real ima kvalitetnih zamjena tipa Asensio, James, Isco
Sve je to uredu, pratim real od početka al mi više nema objašnjenja zašto konjina od Zidane stavlja Benzemu u psotavu a Morata na klupi. Taj Benzema nije ni 10 posto kao prije 4 godine.
Ne pisi gluposti molim te.
Zbog Bayerna se ne trebaju brinuti. Ekipa u kojoj Ribery igra prvi sastav nema sta trazit protiv timova kakav je Real. Bayern kupi Costu i Comana i drzi ih na klupi a prednost da djuturumu Riberiju koji ne moze pored Carvala napravit nista. Ne mogu shvatit Ancelotija nikako, radi iste greske kao i Guardiola.
Bayernov napad sinoc: Ribery-Muller-Robben, kao prije 5 godina, igraci koji su 2013 bili na vrhuncu ali uprava izgleda misli da oni mogu jos 10 godina. Valjda im je sad jasno da nema uspjeha u LP dok ne pocnu trosit kao drugi velikani.
Ali im se zato ja vracam, tako da cemo biti jos jaci.
E sad se dobro je3i na drvetu.