La Liga
3

Real večeras može osvojiti titulu, a Celta izboriti opstanak: Zašto ne i zaraditi na ovome?

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Večeras bismo mogli dobiti odgovore na dva ključna pitanja u španskoj La Ligi - ko će postati prvak, a ko ispasti iz lige.

Real Madrid bi večeras na više načina mogao stići do 34. titule prvaka Španije u zavisnosti od toga kako će Barcelona odigrati protiv Osasune.

No, najsigurniji način je da Kraljevi savladaju Villarreal na domaćem terenu.

S obzirom na važnost utakmice čini se da je kvota od 1,45 koliko nudi kladionica Mozzart pravi poklon. Neriješen ishod se nagrađuje kvotom 4,5 a pobjeda gosta čak kvotom 7,00!

S obzirom da Real voli igrati uvijek na gol više, isplatljiva je i kvota 1,50 na tri ili više pogodaka na ovom meču.

Bit će zanimljiva i borba za opstanak, a u najpovoljnijoj poziciji je Celta. Ekipa iz Viga treba pobijediti kod kuće protiv Levantea koji je u užasnoj formi, a to se nagrađuje kvotom 1,60.

Ukoliko se odlučite na remi, koji bi također mogao odgovarati Celti, kvota na tu opkladu je 3,90. Kvota na pobjedu Levantea koja bi znatno zakomplikovala život Celti je 5,80.

Ako vjerujete u pobjede Reala i Celte, odnosno titulu i opstanak tih ekipa, možete udvostručiti vaš ulog s obzirom da ta kombinacija daje kvotu veću od 2!

Svi večerašnji dueli španske La Lige izuzev meča Eibar - Valladolid (18:30) počinju u 21 sat, a ponudu kvota za mečeve španskog prvenstva možete pogledati na sajtu KLADIONICE MOZZART, gdje možete i sastaviti onlajn tiket na svoje favorite.