Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valja Madridistima tri puta ove sezone fasovat u El Clasicu. Nije to lako podnosit\'.
Ja cu samo da zhvalim sportklubu koji ce nam priustiti zadovoljstvo da uzivamo u ovome spektaklu...hvala vam velika :)
@real - finale vjerovatno na Mestalli :) Visca Barca !
Pepita , mislis da je iko dorasto Barceloni, a kamoli At. Madrid i Sevilla koje vi jedva pobjedjujete .!? Jel\' treba opet nabrajat sve Barcine petarde ove sezone ?
Sta ces kad Valderano mamlaz stalno Mourinju nesta pametuje umjesto da se potrudi da dovede Maicona ili neku drugu iracinu. Osim Ozila ko je to valjao a da ga nije Mourinjo morao nagovarati. Onaj Di Maria ne bi dodao da mu djeci bubrege vade.
e dzeko kas ti nako
HALI MADRIDU samo dragi bog može pomoći i niko više......
jadno....jadno....kao i uvijek, trazite izgovore.....barsa je kriva jedino za \"problem\" onaj na nou campu, a sve ostalo, je kriv real....pasa moj.....a to sto murinjo vise prica sa novinarima nego sa upravom i igracima je takoder realov problem....ali, eto, doveli ste i ronalda i murinja i sve \"najbolje\"....pa? sta? NISTA !!!!! ......ali eto, nece ni murinjo dugo... ;)
Imam osjecaj da ce im 5 puta doci kraj. just sayin
A ja zelim samo da napomenem da Barcelona je imala sve jadne protivnike u kupu kralja jedino je eto malo bolji bio Atl.Bilbao, ako se moze nazvati malo boljim al se ded ne moze porediti sa Atl.Madridom i Sevillom koja ih je redovno tukla u kupu kralja. Barcelona je iskoristila probleme u Realu al i tome ce doci kraj!
visca barcaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bolje po njih da su ispali sada, valja u finalu peticu primiti kako god.
aj ovaj put necemo 5 nek budeeee 6 :D
ja nisam novopeceni i nakon ovog finala ce vam biti opet MADRID 5Ever
gdje se igra finale ?