Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek vas Luka vadi bahahaha Sad se vidi sta je Rona bio
Real se odrekao najboljega u historiji kluba? Nedostaljes Ronaldo giganto
ne kontam ovu minutazu, osam stotina minuta je vise od osam utakmica bez gola. a dalje pise da vec pet utakmica ne znaju za pobjedu, znaci utakmicu prije toga pobijedili, sa postignutim pogotkom logicno
Cente recept za RM plus 2 3 adekvatna pojačanja.
mozel modric preuzet lidersku ulogu u timu
Real je bez Ronalda prosječan tim.Isto i reprezentacija Portugala.
Real je i sa Ronaldom bio prosječan tim. Barca im prošle sezone pobjegla 18 bodova, a i u nekim sezonama prije toga su isto znali da završe čak i iza Atletica. A LP su osvajali samo zbog sudija što svi znamo
Barca je svakog unakazila tih godina (Real 5-0, 2-6) iako i su i oni imali pomoć sudaca u nekim utakmicama tako da se to nikako ne može porediti sa Realom... A Real je npr. prošle sezone uništen od strane Barce 0-3, PSG-a u prvoj utakmici gdje su ih samo suci spasili, Juventus ih gazio 3-0 do onog penala, uništeni u obje utakmice protiv Bayerna... A Barcu tih godina je nadigrao jedino Chelsea i niko drugi osim njih. Mislim na onu Barcu od 2009-2012 sa Messijem, Xavijem, Iniestom.
navijam za real al bi volio da ih Barca hoce napunit ko kesu, pa da konacno klub krene ulagat u taj napad malo.
@asfsgsf pa benzema je jedan od rijetkih igraca reala koji nije reprezetativac, koji ne igra za svoju repku, bit u realu a ne igrat za reprezentaciju, sramota za upravu.
Ma nije ronaldo igrac 😂😂