Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CR7=1 Real Madrid=2 MESSI=3 Deportivo=4 BARCELONA=5. To je to... ;)
Penaldo ove sezone dao 9 golova od kojih 4 iz penala. Falcao također 9 golova i 4 iz penala. Messi dao 11 komada, 1 iz penala. 2012. Messi uvalio 71 gol, još 4 i pada Peleov rekord za jednu kalendarsku godinu. I ono, CRy7, bi Ballon d\'Or??? Malo sutra.ba Sinoć sudija izmisli i penal za Deportivo, izmisli i crveni kontra Mascherana i sve džaba. Messi i to riješi...
Sudije se vraćaju starim navikama iz prošle sezone... kažem ja
Srusio sa dva gola, od koji je i jedan penal, tako su ih srusili zar ne? Bogami KLIX imate veoma objektivne i pametne autore. Pojima vi nemate.
ne razumjem naslov srusio,koga su to oni srusili pa igraci su bili retardirani jedva su pobjedili nizerazredni klub celtu, ovo sto se desava u realu bit ce zanimljivo gledati u prelaznom roku,a pogotovo kada leo messi dobije zlatnu loptu.
Ocigledno da mrzite juventus niste objavili trenutno najveci derbi u italiji juventus-napoli 2:0 FORZA JUVE
Čist penal !
CR7
penaldo opet sa kreča-FUJ 4|9 penali