Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se da ste pratili tekmu , pa znate , kao prvo , 1 pol . valencija sanse nije imala , kao 2 , pola faulova nije trebalo biti , vise su se igraci valencije bacali nego sto su se realovci udarali , ocit primjer duel jordi albe i ramose , covjek ga dirno nije , alba se vrti po podu , smijesno btw , neko rece sretni golovi ? hahaha , a soldado st oje zabio nisu sretni jel ? real bio bolji 2 puta.
Gluposti .. Tokom cijele utakmice Real je bio bolja ekipa i sasvim zasluzeno nosi bodove koje Barca nije uspjela odnijeti .
valencia zasluzila bod definitivno bili su tri put bolji u drugom pol !
Hop, hop. Malo tiše, da napišem koje stvari, gledajući ono realno. Real Madrid prvo poluvreme bolji za 10 klasa, Valencia nije ošutala. Mislim da je rezultat 1-0 bio nerealan, ali nebitno. Igrači Valencije konstantno vršili pritisak na sudiju, koji je nakon svakog faula davao žuti karton igračima Real Madrida. Onaj Tino Costa je u prvom poluvremenu zaradio crveni karton, 100%. On u drugom poluvremenu šuta Lassanu Diarra, i ne dobiva drugi žuti karton, tj crveni... Sudija, sudija... Drugo poluvreme počelo loše, igrači Valencije se samo valjao, pogotovo Jordi Alba, kojeg uopšte ne treba ni dirnut da bi upao.. Padavičari! Do 70 minute uopšte nije bilo fudbala, od njihovog padanja, da bi Ramos povisio na 2-0, apsolutno zasluženo. Valencia se nakon toga budi, zabijaju gol na sreću, ali Real Madrid odmah uzvraća i na semaforu 3-1. Do kraja Valencia pritisla, ali nisu uspeli dat gol. Penal za Valenciju? Udarila ga je lopta u prsa, torso! Tu nema dileme. Zaslužena pobeda Real Madrida.
Ti ako ne shvatas da je upravo ovaj video i postavljen da izazove sumnju si stvarno glup covjek. Zao mi je sto ti to kazem ali je tako. Sad se ti samo malo zamisli i reci da li se ova situacija bolje vidi ovako ili iz \"pticije perspektive\" gdje se jasno vidi da ga lopta ne pogadja u ruku vec je on izmice prije nego ga udari u ruku a udara ga izpod pazuha i odbija se. Nekima stvarno ne bi bilo na odmet gledati utakmice a ne traziti videa poput ovog. Da sad neko sjede i pocne traziti videa za greske sudaca dosudjenih u korist Barcelone, Man. Utd-a, Chelsea-a, Bayerna itd itd itd. Pa zasto mislite da nema video tehnologije u fudbalu?
http://www.youtube.com/watch?v=i-Ccfj-D_i0 realovci i ovo nije bila ruka jel? ma nije nikako..ha ha ha tise malo
@GLUPOSTI Slazem se u potpunosti, ne navijam za Real, bio sam objektivni posmatrac. Barsa je jaka kao i uvijek ali Real ove sezone igra neuporedivo bolje od prosle godine. Nadam se da nisam u pravu, ali trenutno nema jaceg tima i nadam se da nece osvojit Ligu prvaka :)
ja Mourinja kralja,sto zajaha igraca....
Najveci ljubimac u BIH je Cristiano Ronaldo haha...Hvalati za ona dva gola od pre neki dan:))
Po vecini ovih gore komentara se moze vidjeti da niste ni gledali utakmicu. Odakle vam takve gluposti kao sudija pomogao Realu. Pa Valencija je u 50-toj minuti vec trebala igrati sa igracem manje, jer koliko znam \"strucnjaci\" nasi za sudjenje za napucavanje lopte nakon zvizduka u igraca koji je fauliran je zuti karton. Penala nije bilo jer lopta nije pogodila u ruku igraca Reala, vec u prsa i ne razumijem kako to onda moze biti penal. Meni nije jasno zasto se neki sad vade kao Real je jedva i na srecu dao golove, a ne sjetite se utakmice Valencia-Barcelona kad je Barcelona sretno izvukla i 2:2. Prvo gledajte utakmice a drugo razmislite o cemu govorite pa onda pisite.
kako je ono barcelona igala protiv valencie ? BUAHHAHHAHA
POLA VAS PRVO PREGLEDAJTE TEKMU PA KOMENTARISITE...
Generalno, utakmica do 70te minute nije bila lijepa nimalo, tvrda, poput kakve tekme iz premiershipa. Iako je Real dobio 7 zutih, Valencia je igrala dosta grublje. Al, nebitno, tesko gostovanje, jako tesko, zasluzena 3 boda :D Hala Madrid!
@m4ki brate sto se primas :D
7 zutih kartona sto se zna a sto se \"ne zna\"? Real - igraci za kavez da koga ne povrijede FUJ