Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REAL-no,mogli su i 6-1 ili 7 -1 pobijediti..! Navas u golu prejak,Ronaldo tu i tamo,Casemiro super borben,Benzema dobar,Bale dobar,ali zato James Rodriguez nikakav i kad je usao samo greske pravi..!
ima Real prppusta u odbrani, ali su u nekim momentima u ovoj utakmici djelovali zastrasujuce. S obzirom da me u posljednjim utakmicama ni Barca nije ubjedila moglo bi svasta biti u derbiju.
Real s ovom igrom se ima cemu nadati u derbiju, ne kazem da ce pobijediti ali sigurno nece biti pregazeni kao u prvoj utakmici. Sudija je zakinuo obe ekipe za po gol, a penali manje-vise, moze a i ne mora se svirati. A i jako zlonamjeran naslov, Barsa promasila 6-7 penala (MSN) ali se to nije posebno isticalo!
Malo manje nego prosle sedmice ali ipak prehladno - 10 ćenifa madrid
@Gazija88 glup si momcino kolko si tezak i sto je najgore jos se gojis😂😂
Hvala drug,zivio ti meni :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaboravih da napisem da je Betisu trebalo 44 utakmice da dobiju 16 penala a Barci je to poslo za rukom u 30 utakmica, e Penaldo tacno si Penaldo jos da samo za Barcu igras kako bi te tek onda nazvali
Molio bih navijače Reala da bar u ovim trenucima totalne dominacije najboljeg kluba na svijetu (FC Barcelona op.a.) ne drže predavanja po portalima i ne spominju nekakve gluposti poput penala (koji na koncu nisu uticali ninašta) jer je Real posljednji klub koji bi mogao nešto na tu temu, nego da uzdignuta čela i dostojanstveno čestitaju novom (starom) prvaku. Samo dostojanstveno.
Barcelona je sa danasnjim dosudjenim penalom protiv Villareala izjednacila rekord u Spanskoj ligi koji je drzao Betis i onda opet pocnu price kako se Realu najvise sviraju penali ljudi moji dodjite pameti vec jednom , i jos nesto Barca je uspjela pola njih da promasi i to je uspjeh
Nije im gušt zabijati iz penala zato promasuju haha,znamo ko voli penale I ko nabija vlastitu statistiku penaldo najbolji strijelac reala svih vremena a 2 osvojena trofeja u zadnjih 5+ godina pametnom dosta
Jedina razlika je u tome sto je za Barcu svirano 90% cistih kao suza i 2 diskutabilna, s tim da nije svirano jos 7-8 cistih penala. Svako ko bar malo prati nogomet zna da Barca visi u kaznenom prostoru protivnika i da igraju specificnu igru kratkih pasova i unutar sesnesterca, tako da je mogucnost jedanesterca puno veca nego za ekipe koje ne igraju ni izbliza toliko napadacki. S druge strane, Realu se svira minimalno 50% nepostojecih penala i uz to u kljucnim momentima utakmica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ronaldo ne daje, on prima! 😅
Najjača scena,penal za Sevillu,ronaldo traži da puca on haha
Premoćan Real...Kao u najbolja vremena...
Ne prijatelju, on je moćan a zna se koj e premoćan...hehehe