Nogomet
3

Real rastavlja pozornicu za prezentaciju Garetha Balea

Totalsport
U Real Madridu spremaju se da rastave montažnu pozornicu koja je postavljena na tribine Santiago Bernabeua specijalno za predstavljanje Garetha Balea.

No, to ne znači da se transfer velškog nogometaša iz Tottenhama neće dogoditi, nego samo da se neće dogoditi tako rano kako su priželjkivali u Kraljevskom klubu.

Real je postavio spomenutu pozornicu još prošlog petka u nadi da će Balea predstaviti već u utorak, ali Tottenhamovog predsjednika Daniela Levyja tatakv je potez uzrujao, budući londonski klub još nije spreman objaviti Baleov odlazak.

Vjeruje se kako je na relaciji dvaju klubova već dogovorena odšteta u visini od rekordnih 100 miliona eura, ali u Tottenhamu žele istovremeno s odlaskom najveće zvijezde objaviti i dolazak argentinskog napadača Erika Lamele iz Rome, a nadaju se i transferima danskog veznjaka Christiana Eriksena iz Ajaxa i rumunjskog stopera Vlada Chirichesa.

U Realu bi, piše Goal.com, Baleov transfer mogli najranije službeno potvrditi u petak, a u tom bi slučaju Velšanin mogao biti najranije predstavljen u ponedjeljak, posljednjeg dana prijelaznog roka budući Real u nedjelju igra domaću utakmicu Primere protiv Athletic Bilbaa.