Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači apoel-benfica u finalu. jedva čekam
Nemojte se previse radovati... Bayern je isto opasan ove sezone ;) ne mora znaciti da ce spanci uzeti...
Za Vahu- dobro jarane, praticu situaciju. Ako dodju do finala napisi opet sta na sax ili najavi u novinama, da te mozemo pratit.. A ako bi jos fanova moglo ici (finansijski, vremenski) bolje i tebi da imas drustvo i da ne ides sam na tako dug put :).. pozz
MRTVA ŠTELA...Real šatro izvuko Apoel,a Bayern Marsej-svašta.Ne treba zaboraviti da je finale na Alijans areni itd,itd, Ako postoje štele u svemu i čak u najvažnijim stvarima,zašto one ne bi postojale i u fudbalu koji je postao ogroman biznis!
http://betdojava.blogger.ba/
Više sreće drugi put, ovaj put ste baš pehali bili.
hahaha dosta ljudi napisa da će Bayern u finale! Pa oni će ispasti o Marseillea, smanjite sa doživljaje.
ocito da ovi iz uefa nemogu vise od 10 gledati da real ponovo ostane bes titule
Barca-Real Madrid vidjet ce te
Volim Barcu i ako treba da ispadne neka to bude baš od Milana. Rjetko je da se dvije ekipe iz različitih zemalja više uzajamno poštuju nego što su ove dvije. A što se tiče Reala ove godine im je puna decenija kako nisu podigli pehar najbolje momčadi europe dok je u tom istom periodu Barca tri puta bila na krovu Europe. Milan-Barca ,neka pobjedi bolji .
Chelsea
čuj lavova, lafo namešteno... zašto bi čovek koji predstavlja nemačku, bayern munchen štimao realu? gde vam je logika... pa logičnije bi vam bilo da ste rekli da je naštimano da real i barca sad igraju, a ne tek u polufinalu... oke, navijač sam real madrida, ali bayern je uvek težak protivnik i jedina ekipa koja ima bolji score protiv reala u evropskim takmičenjima... samo se setite zadnje utakmice ova dva kluba, salihamidžića, elbera i ostalu kompaniju... naravno ko je gledao, zna o čemu pričam! posetite najpopularniji real madrid site u BIH http://rmcf-1902.blogspot.com/ !
Reallllllllllllllllllllllllllllllllll
Cuj ove djece rodjene 1997 i 1998 sto navijaju za Real - m.a.m.i.c.u vam vašu niste ni Raula zapamtili a kamoli Morientesa p...a vam m.a.t.e.r.i.n.a balava! Lopta je okrugla, sve je moguce. Navijam za Barcelonu od 1995 (znaci duze nego sto polovina ove djece sto komentarise zivi) i moguce je da lako Milan n.a.b.i.j.e Barcu a ciganski Real moze p.o.p.u.s.i.t i od slabijeg tima - posto su u istoj kategoriji sa Apoelom. ;)
za Alpačina - ja sam to najvio prije dvije godine pred onaj susrt u finalu sa Interom bilo je to u Dnevnom Avazu idem sam mada mi je se javilo još fanova da idu vidijet čemo akobogda bitčeš u toku i ovaj portal Sarajev X bih to trebao da objavi moje akobogda piješačenje da bude medžu prvima koji to objavljuju
Samo da ovaj Milan hoće izbacit ovu Barcelonu dao bih milju maraka..toliko su više dosadni da je to nevjerovatno...a pogotovo oni koji svi odjednom navijaju za Barcelonu...a do prije 10 godina nisu je ni znali naći u atlasu...a kamo li kad su igrali Hesp,Nadal,braća De Bur,Cocu,Klajevert itd. Real do krajaaaaa:)))
BAYERN u finalu!