Početna cijena 60 miliona eura
0
Real pregovara s Arsenalom o dovođenju Fabregasa
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahahaha bas ce se jadni nasekirati sto ce im real uzeti igraca koji bi grijao klupu vise od bojana... dok xavi moze hodati cesc nece imati sansu da zaigra ni u spaniji a pogotovo ne u barceloni... gledati mutavi real kako jos jednu sezonu trosi stotine miliona (jer je to sve sto znaju) i ne osvaja nishta + kukanje njegovih napacenih, isfrustriranih navijaca = NEPROCJENJIVO!!!
Čuj neprocjenjivo ukrasti ga od Barcelone? Znači mrziti barcu i istovremeno igrati s igračima koje su oni napravili : licemjerno. Pa tako možete odmah kupiti cijeli drugi tim Barce i igrati protiv njih, al kako ste licemjerni opet će biti Real vs Barcelona a ne Barcelona vs Barcelona. Kako jadno i tipično Real :)
Fabregas je u Barceloni vec 3 sezone po spanskim medijima...20,30,35,40,50 miliona,evo sada i 60 po \"izvorima\"...da neko napise da ce Barca dati Iniestu za Cesca,ljudi ce povjerovati....samo da se napise rijec izvor
E smijesna kluba, Boze!!! Umjesto sto gledate sta ce nauditi Barceloni, obratite paznju na svoju igru!
Ala ova romska diaspora iz katalonije anlajka po sa x :DDDD
Ja pročit\'o u sufari da će preći u Barcu...
Xavi@ Mnogo si bjedan... Znas zasto? Zato sto tako kao ti mogu pricati samo \"navijaci\" koji vise mrze drugi klub nego li vole svoj. Obrisi sline prije nego dodjes ovdje, i svojim uvrijedljivim komentarima brukas klub Barcu, i velikog Xavia...
Kad god čovjek pomisli da Hala ne može bijednije, oni dokažu da mogu. Kakvi smetljari, na čelu sa svojim usranim kraljom Karađorđevićem. Visca Barça!
jesi mangup nema sta ;)
karindzati ti staru NEPROCJENJIVO
Ne mogu vjerovati da iko vjeruje u ovo,ccc.
Da Pique je ono pravo napravio u Barci, ali ipak 4 godine je bio u ManU. Mislim da je tamo naucio vecinu onog sto zna danas. Zato se i cudim, kako jedan profesor kao Ferguson nije prepoznao sta taj covjek moze. A mozda bi danas mjenjao i Vidica za njega.
u pravu si za cesca, al za pique nisi... iako je oba igraca izbacila barcina skola, arsenal i wenger su cesca napravili igracem kakav je danas sto nije uspjelo fergusonu s piqueom ako cemo posteno ;)
@bar c lon a Nije barca napravila Cesa igracem, kao ni Piquea. Nebrkaj pojmove. Tamo su poceli karijeru, ali tamo nisu prepoznali njihov potencijal. Zato su i otisli. A sad kad je Ces postao neko, odjednom ga Barca napravila... Nemoj zezat. Taj covjek je sve naucio u Arsenalu... A sto se tice ove vjesti, to je vjerovatno nista. Mislim da bi Ces radije igrao u Arsenalu nego u Realu. AL et, ostaje da se vidi.
Prema pisanju The Suna, koji se poziva na neimenovani izvor iz Real Madrida... hahhaha... a The Sun ekvivalent Expresu našem... oj odrona Bože dragi... ova vijest je toliko glupa, da čovjek ne može povjerovati šta sve pišu neki \"novinarčići\" , a ovi sa SA-x prenose... svašta...