Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
modrić postaje najskuplji igrač balkana hahaha sad će amra navaliti nakon srbske i bošnjačke kite slijedi hrvacka
Klupaaa klupaaaa....tebi ne gine
Amra, ajde ti meni da te bato razvali!!!!
kakv Modrić ja mu kroz noge probacivo
real samo kupuje igrace...tako su govorili i za nuri sahina, pa mu unistise karijeru.
e jeste dosadni
iz HRVATSKOG ŠPORTSKOG KLUBA ZRINJSKI do kraljevskog reala,i zrinja ce se omrsit od transfera,
jarane, presie 22mil a modric 40 pa gdje je tu logika, modric je *urac za robina
modric je najveci kloc koji s eikada pojavio u engleskoj. kakav lobi njega gura i prodaje u real nije mi jasno... a tek sto je skutor...ovaj...pardon stakor...
jao mundjosi koji ste vi pacenici hebo vas dzeka u zicagu moze luki samo vode donijet
Bolje (g)klupa u realu nego zvijezda u tottenhamu.. koja si ti felga moj modricu.. c c
bravo Luka, samo naprijed, Herceg Bosna je uz tebe
@Nedo Bok, kraljice.
40 miliona?? jestel vi normalni boga vam dragog,prvo ovaj modric nije neki igrac u rangu je sa nasim pjanicem,ja neznam sta je on samo u karijeri napravio,osvojio pa da bi se pamtio po necemu,jedno je sigurno pored ozila,di marie,cr,benzeme,khedira,xabija tu za njega nema mjesta !! svojim dolaskom bi kaku otjero koji je za njega osmislio fudbal ! e moja tugo RVP 22 miliona a ovaj u.s.ta.s.a 40. stvarno bi to bio najlosiji potez reala ubjedljivo !
Ako je Modrić pojačanje za Real, ja sam kraljica Elizabeta.
nek je sretno i bericetno ha ja... samo da sapunjara prestane...
j-e-b-o vas vise Luka. Kako ga u-s-t-a-s-k-i mediji znaju dizat u zvijezde a k-a-r-n-a od igraca. Da mi tako znamo, svi bi nasi igrali u barsi, realu, utd-u itd.. al jok, nek nasi idu u j-e-b-e-n-u kinu. Za ovu karikaturu od igraca, Muslimovic je doktor nauka.