Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo se informistite pa onda pisite .Covjek je osvojio dva naslova u Spaniji sa Valenciom a to osvojiti pored jednog Reala i Barce je ravno cudu. osvojio i je i Uefa cup .Sa onakvim losim Liverpoolom je osvojio ligu prvaka i redovan je bio ucesnik lige prvaka sa istim klubom a i to je veliki uspjeh pored klubova koji su puno finansijski jaci kao sto su United, City, Chelsea ,Arsenal. Ancelotti je uglavnom vodio top klubove koji su imali vrhunske igrace i finansijski mnogo jaci od ovih koje je Benitez vodio.
Jedna ili eventualno dvije sezone i dolazi novi trener...
K'o da im je uprava Barcelone birala trenera. "So GOD help them."
Malo kopiraju Barcelonu. Doveli za njih vezanog covjeka koji je bio u Italiji. Naucio kako da igra odbrane, a Spanac je.
bravo vam ga bravo :)
:o oj idiotluka cc
s' konja na magarca.
Trebali su dovesti Safeta Sušića
...hajde nek mu je sucur,cestitke... Ali mislim da ce opet sve biti isto,kao i inace u Madridu,novi trener,nova ekipa,isti rezultat...Pisi propalo "Projekt Galaktikosi 3"...