Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve jasno ko dan....Manje potrosili-vise osvojili.....Samo je Cristina kostala 96 miliona....a nije se vidio u subotu
Sta ocekivati od: hale canife kupatila wecea toaleta poljskog klozeta cucavca ...
OVO JE SARAJEVSKI PORTAL TAKO DA OVE DOŠLJE I ZENIČANI VIŠE NE MINIRAJU I NE JAVLJAJU SE
sve novopeceni navijaci Barselone
OSTATAK NOVCA SEPARATISTI IZ REPUBLIKE SRPSKA ULOŽILI U SUCE...I DAN DANAS NEMOŽEMO ZABORAVITI CHELSEA... C C C C C C C C...BARCA PUTA BARCA PUTA BARCA PUTA BARCA PUTA BARCA PUTA BARCA PUTA BARCA PUTA BARCA PUTA BARCA PUTA BARCA PUTA ...
Šta misliš koliko se kamiona hrenovki može kupit za taj novac, a?
Realovi transferi 1,1 milijardu eura, Barcelonin transferi 757 miliona eura, Atleticovi transferi 423, 5 miliona eura, vidjeti Varupu kako iz Viteza šuta i postiže Selji pogodak u Travniku - neprocjenjivo!
Zeljo Viscu platio 5000 KM!
Ma pustite ove naše luzere koji navijaju za ćenifu Real, šta će drugo luptetat\', nego o dresovima i zaradi Reala. Treba pitati nekog navijača u Madridu, kako se osjeća dok Barca gyzi redovno, a kod njih dresovi od Nalickanog idu k\'o halva. Ma milina.
sipuuuuuuuuuuuuuu ga katalonciiiiiiiiiiiiiiiii...........
realovcima je sad satisfkacija sto klub kao dobro zaradjuje... a i to je upitno koliko su zaradili kroz marketing i prodaju navedenih igraca... a da ne kazem koliko su novca dali tim istim igracima za plate a titule opet u barceloni... mislim da je rela najbolje da samo kupuje i prodaje igrace jer im to mozda dobro ide... fudbal ne trebaju ni igrati...
ne mogu da povjerujem da postoje ljubitelji fudbala i simpatizeri reala koji su prezadovoljni što je real od svojih transfera dobro zaradio ??? zar nije ljepota fudbala u srčanosti, ideji, kombinatorici i interakciji među igračima ?
Sad ce se o5 realovci uzdici do sljedeceg el clasica...dok ih barca o5 ne spusti :) :)
na ovoj slici fali jos par krvnika, Carvalho, Marcelo, Arbeloa, Khedira i Diarra
ee moji katalonci prosla je i vasa era... sad veliki Real nastupa na scenu ;) trostruka ove sezone :D
PS ne znam da li sam vam pricao da sam ga pofanfo svom caletu i njegovoj dvoici brace?? Uh sto je to show bio...
ma mogu poztošiti i 2 milijarde uvijek će im barca uvliti par komada:)