Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Žoze, znači dva puta u proljeće blamaža.....I tu beše kraj jedne priče o velikom strategu i provokatoru!!!
znači nikad a možda ni tada :) sevilla jeste dobra i sve, ali ove sezone nisu ni do koljena realu. znači mesec april će biti u znaku dvije velike utakmice. el clasico 17.04.2011 i finale Copa del Rey koje se igra 20.04.2011 :) U par dana Farselona i Real Madrid će se sastati dva puta.
znaci sevilla barcelona u finalu
A što niste napisali za jučerašnji poraz Farselone? Što nije naslov bio ni Messi, ni Xavi nisu pomogli protiv veliko Betisa. Njasre SA-x!
nije 22, vec 33 gola u svim takmicenjima... 23 gola u spanskoj ligi 4 u ligi prvaka 6 u kupu
pogledaj im igre :( sve nafakaski golovi kao ovaj, ne znaju sta ce s loptom i beze neko ubaci prodje glupo odbranu i daju gol :/
One Man Show CR7. 22 gola u svim takmičenjima a tek pola sezone... One and Only