Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penal za Barcu i crveni za Ronalda ,da nije smijesno bilo bi zalosno ...Suarezu treba dati crveni uvijek kad padne .
Nek su jednom sudije bile i protiv Reala...
treba mu ga zabit kad padne gahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Gdje je onaj lik što mi je pisao da ćemo vidjeti u Nedjelju da li je Real najveći klub svih vremena?? Pa ne biste ni gola dali da vam nije sudija chiganijo otrcana. Smeće nad smećem. To je Barca.
Ovaj penal za barcu je ustvari trebao biti samar onom levatu sto se onako filmski bacio... da ne povjerujes da im se toliko pusta...
Ronaldov pad nije bio penal, a ni zuti ili crveni,,jednostavno je onaj lik usao u njegovo kretanje toliko da ga izbaci malo iz balansa i da padne..
Koja sramota , nepostojeci penal za Barcu, Suarez se izvuce umjesto da dobije zuti , penal za Real , pokvareni sudija ne svira, najboljem svih vremena dadne crveni !
Real ni Sjeverna Korea ne može zaustavit!!!
Real ni Sjeverna Korea ne može zaustavit!!!
fakat ne znam kako Barcelona misli ove godine ikoga, osim onih naslabijih, da pobijedi u Ligi š. Odlaskom Neymara ostali su upotpunosti zavisni od Messia i kriterija sudija.
kao prvo neuyralan sam medjutin m citam komentare i pitam se gdje su bili komentatori zadnjih desetak godina?
Čist pokazatelj kada imaš jačinu, ništa ti ni sudije ne mogu....
Ma Real je masina, samo ponizite malog Mesija :)
po komentarima vidim puuuno kompleksa navijaca reala... jbg, godine su u pitanju, razumijem
Kakav je ovaj Ronaldo igrac.. Padavicarima ni sudija nije pomogao.. Lessi se nije vidio na terenu
Real je prejak za ovu barcu. Kad pogledaš kakvu real ekipu ima samo bi u prvoj postavi iz barce tu mogli igrati Messi i Suarez... i eventualno možda Pique umjesto Varanea. To je sve.
bravo Real , karaj Barcu !
sad će Barcelona stući 300m€ za 10 dana na pojačanja...ali dzaba, vrijeme je za ozbiljnu rekonstrukciju tima. A ni uprava ni trener nisu baš neki vizionari da to sprovedu. slijedi nekoliko godina dominacije reala
Doktor!