Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odakle vaa informacija da Milan ne odustaje od njega kad je i zvanicno poslao fax, sto je Real Madrid potvrdio, da odustaju od kupovine Kake za te pare...?
Unistili mu karijeru samo zato sto je preso na islam.
Kako planirati sa igracem od 30 godina koji se vec 3,4 puta povredio i nikako ne uspijeva da dodje do forme. Prije je bio suprotan slucaj al realno kad se saberu cinjenice ipak je pametnije dati mjesto nekom mladjem perspektivnijem igracu nego pustati ovog majstora da igra i moliti se da ce ce ove sezone odigrati dovoljno utakmica. Vjerovatno bi bolje igrao od vecine ali opet je Mourinjo takticar i planer a sa Kakom se vise ne moze planirati jer se pokazalo tokom prosle tri sezone da je nepredvidiv. Nije dzaba lijecio povredu osam mjeseci, nekad se jednostavno vise ne moze. On stagnira dok ostali svaki dan napreduju i blize se njegovoj klasi. Nije mu dzaba trostruko pala cijena.
Ja puštam kaku svaki dan i to besplatno.. Kakav crni Kaka!?
samo jedno se zna od proslosti se ne zivi
ONI CIJENE OVAKVU LEGENDU 20MIL, A ZA ONOG LEVATA MODRICA DAJU 40, PA ONI STVARNO NISU NORMALNI
Niko njega nije zanemario, losa adaptacija je nesto sto se fudbalerima cesto dogadja. Npr Rivaldo ili Ronaldinho u Milanu, ili Zambrota, Davids, Ibrahimovic u Barci. Owen u Realu. Torres u Chelseau, Forlan, Veron u UNITEDu itd. Ali i pored sve te ne adaptiranosti, Kaka je profesor za covjeka kojim navodno zele da ga zamijene...
Ovog covjeka je Real zanemario i s,.je.bo mu karijeru!!