Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@General - ako Puyol za tebe ne zna igrati odbranu onda definitivno ne znam sta gledas :D Visca Barca y Visca Catalunya !
Vec ih je strah.....
cuj glupana imamo najbolje igrace...sta vam je u odbrani!!! ako je Puyol nalbolji onda ti nemas veze!!!
tako je @golpista...
Novac nemoze kupiti titule a ni srce. Xavi, Iniesta,Busquets, Valdez, Krikic, Pedro, Puyol.... sve je to iz Barcine skole !! Kakvi ba 250 Mio EUR??? Samo ti \"UNICEF\" Reklama na dresovima kaze o filosofiji ovo ne samo sportskog kluba. Barca je pokret Katalunije !!! Politicki medijum!!! Zivjela Barca. SMRT FASISMU I REALU. A Nemojte te mi ovog Srbina dirati, ipak se frajer odlucio za Spaniju. Nema on nista sa srbijom.
ovaj krkic glup koliko je tezak ocam\'
upravu je momak.. dzaba je realu dovoditi nove igrace kad barca ima najbolje igrace i uprkos tome oni imaju i srce,a realovi igraci igraju samo za novac...
a vidi malog bale sto se okurazio... sam sebe svrstava u najbolje :D smijesan
Piše dvostruku uzastopnu krunu tj. dvije primere zaredom ;)
EuroSuper Kup
mozda pises da si barcin fan al izgleda pojma nemas.......kakav crni kup ......ispali od seville
nije vidjelo spanskog kupa
Dvostruka kruna - Spanski kup i Primiera x)
hahahhahahahhhahahh je.bi se krkicu...ko su ti najbolji hahah ti mozda hahah
kakvu DVOSTRUKU krunu?? hahahahhahah