Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ti se samo cini. Real je imao losu noc, Barselona nista bolju. Ne sudi se rat na osnovu jedne bitke!
Ja sam vatreni navijač barse , a za tebe se vidi da nisi gledao utakmicu. Barsu nije oštetio sudac već glupi guardiola sa svojim eksperimentima i nevidljivi henry i zlatan. još smo imali i puno sreće na kraju. real je prosječna ekipa koja i sa puno boljom igrom nema šanse protiv liona jer tu neće suditi španski sudije. navijači reala su jajare koje su juče puno srale po forumima a sada nema ni jednog
Jel neko vidio kako onaj Kristina pada u 16-ercu???A nije dobio žuti za onako očiglednu simulaciju!Pa ne mogu da vjerujem koliko ih ti suci podržavaju!Ali istina boli - BARCA JE NAJBOLJA iako je oštećena od strane suca natekmi protiv Villareala!
Hahahaha @ Za revo....... Dobar si. Majorka 8 od 8 na domacem terenu !!!!!!!
Vas dvojica iznad smirite malo doživljaj, kakve vi veze imate sa španskom državom
Smrt FUDBALSKIM IMPERIJALISTIMA I FAŠISTIMA IZ madrida petokolonaškog grada.VIVA BARCELONA VIVA KATALONIA
mogu nas za povuci za ku.rac,najbolji smo jos kad ja iducu budem igro nema nam kraja.barca no1 forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!