Prerano otišao u penziju
188
Real Madrid želi vratiti Roberta Carlosa
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek nam vrate elvisa, haseta, brus lija...
vratite i distefana
UŠLA VODA U UŠI HAHAHA
eto koliki je murinjo strucnjak da mora zvati karlosa sa 40 godina,real normalno moze igrati sa tri igraca u zadnjoj liniji, ramos,pepe,arbeloa. recimo pep gvardiola bi to rjeio sa jednim veznjakom ili tito vilanova. murinjo je previse glup, pa messi je carlosa budalom pravio kad je bio u najboljoj formi a kamoli sad kad nemoze meda.
LAŽ!!!
vratite ga , hocu ga na novom sokeru, da ga stavim sa strane i trcim ko trkaca kokos
Predpostavljam da tipujes da je Barcelona napravila zajednistvo iz \"svoje\" skole u vidu Albe, Alvesa, Mascerana, Pikea (otjeran pa vracen kad je postao igrac) Fabregasa (slicno kao pike samo malo izrazenije), Sanchesa, Vilje... Ili mozda grijesim? A ipak mi se cini da sam negdje procitao da su pomenuti igraci kupljeni i da je Barcelona na njih potrosila milione. Grijesim li?
odakle ste ovo kopirali ? sa balkan tajmsa ?? ccc
@Medo LA MASIA LA MAMU TI!!HAHAHAHAH GLUPANE.
Haso je ci.g.anska p.i.c.k.a koji nikad nije imao zelju da se bori za repku kao sto se borio za klub(ove) :)
i Čelik je u ratu osvajao titule u BiH, pa to ne znači da su veliki klub u našim okvirima... okanite mi se te ublehaške priče nastale na temeljima fašizma. to se danas najbolje prikazuje kroz činjenicu da se ponašaju parazitski, samo kupuju, ali ne mogu kupiti ono što neki drugi imaju... ZAJEDNIŠTVO.. a Morientes je u Real došao iz Zaragoze, Redondo iz Tenerifa.. dakle to je njihova škola?!
Vecu glupost od Klixa odavno nisam cuo :D
Koji ste vi d-e-b-i-l-i Real Madrid je uvijek imao najjace igrace i najjaci klub svih vremena! od tonu titula od 9 lige prvaka 32 spanije i JEDNU KOJU NIKO OD DRUGI KLUBOVA NEMA TITULA NAJBOLJEG KLUBA 20 STOLJECA CAO CAO! HALA MADRID!
like ko bi volio opet vidjeti Carlosa u Realu :)
eki to a sta je sa Raul-om, Morientesom, Redondom, Guti-em.......real madrid ciganski klub.....
ni Barca nema kompletne odbrane, ni golmana, pa ne zove \"penzionere\" Thurama, Zubizaretu.... već ima omladinski pogon - la Masia... gdje su ti omladinci \"velikog\" Reala?! samo znaju parazitski kupovati i šepuriti se, a ne stvarati igrače i time se ponositi.....
eh sta je njemu brazzo radio u onim odlicnim duelima bayerna i reala ... ihhhhhhh kad se sjetim :)