Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ne sekiram se ja tu previse... lukica ce to da sredi.... on je glava kluba, on je glave svakog dobrog poteza, on je... cekaj da odem vidjete sta pisu na dnevniku.hr o modricu, pa cu napisati ovdje..... ma modric je, on je jednostavno... on je....... ma ruzan je ko dzukela.. ni dzeko nije ruzan ko ovaj modric.. a dzeko je fakat ruzan.. ah da.. on kao igra nogomet...
Neigranje Kedire moze samo donjeti dobroga u igri Madrida, svaki put kada gledam njihovu utakmicu pitam se šta ce on u Madridu. A zbog ostalih bi mogao biti problem.