Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste nasli izvor vijesti
Teško da će ga Liverpool dati. Ako on bude htio ostati u Liverpoolu, mogli bi dobro pomrsiti račune ostalim ekipama u sljedećoj sezoni LP.
jašta bi... Bayern će ovom sastavu skenjati svakoga ko mu dođe u narednih par godina
Eto UEFA kaznjava manje klubove koje krse fair play sto se tice transfera a Reala nece da kazne ili nesto drugo... Sve je to mito i korupcija...
Ne idi sunce nase!!!
cujem da su odlucili kupiti suareza, ali mora obavezno nositi brnjicu...
I opet klix poceo smarati sa nevjerovatnim clancima prevedenih sa nekih glupih portala koji pisu samo da bi dobili koji click...
Nije to nista za Avdiju nudi 200 mil :D
J***m i UEFU i Real !!!!!
Sta kaze Cristina na to ??
a i ova uefa sere sto realu dopusta tolike visoke transfere.
pa ne mogu samo njima zabraniti transfere, to ti je isto da Barsi zabrane više od (lupam) 800 dodavanja po tekmi
Nije bolest sve sto boli..
Emirrrrrrrrrrrrrrr Spahicccccccccccccccccc 16`min Nurnberg: Bayer04 - 0:1 Spahicccccccccccccccccccccccccccccc
Uvijek kupuju igrace koji se pokazu jednu sezonu, a poslije padnu kurcu za usi...Jedina dva igraca koja su im se u potpunosti isplatila i opravdala iznose koji su za njih izdvojeni su Ronaldo i Zidane.