Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ronaldo dao prelijep gol... iz penala :))
Jalova igra bez obzira sto fali 6-7 igraca jer ekipa koja zeli biti u vrhu mora imati 14-15 vrhunskih igraca. Da ne bi penala i srece kod drugog gola nikad Real ne bi pobijedio. Za 90 min samo dvije akcije da su licile na nesto (stativa i zadnji gol). Losa forma svih igraca!
@CostiganW Ma jest kad skontas da su igrali protiv zadnje ekipe. Zaboravio sam i onaj sut Ronalda sa 16m, ali sve je to premalo.
@CostiganW Dalo se primijetiti da gotivip Barsu :)) Bilo bi meni drago da je Real ovako odigrao i da je to los dan kao sto je Barsi bio ali Realu je ovo postala svakodnevnica. Real ce jedva sacuvati rez protiv Rome, a za dalje od 1/4 finala trebace puno srece u zrijebu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Levante bezveze prosuo bodove