Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad igra Luka Modrić, onda igra i Real.
Modrić sa 35 godina ne propusta utakmicu u reau to godinama vec dok su najbolji bili igrao je stalno a Pjanić dosao u nikada slabiju Barcelonu i ne igra tamo!
Navijam za Šahtar iz Donjecka al ovo što Real radi,svaka im čast.
Cuj izjednacio a dvije utakmice vise ima od Atletica
@bosanskisvedo Jest, al i dalje stoji činjenica da su izjednačeni :D :D
Cist penal nije sviran za Eibar. Sta mislite da li bi ono bilo svirano Realu? Real je prosek od kluba koji pobedjuje vecinom zbog pomoci sudija. Nadam se da ce Atletiko izdrzati i na kraju osvojiti titulu iako bice tesko jer Real na svakoj utakmici ima svog 12-og igraca - sudiju.
@fbUser1557047260 , pa što nisu dali? kakve bolan šanse... trebao je biti penal u 80 minuti za 2-2 i real ne bi pobjedio, a ti broji šanse koliko hoćeš. golovi se broje
@fbUser1557047260 ajde dijete ne laprdaj.
@MADRIDISIMO2014 Ja zaista neutralno gledam ove utakmice a ti po nicku kojim se podpisujes to gledas i mislis da si navijac Reala mada mi svi koji gledamo utakmice na TV mozemo biti samo simpatizeri a ne navijaci.
Pokenjam vam se na Luku nosonju ružnog.
Gadnijeg čoeka od ovog Modrića majka još rodila nije, koja nakaza😂😂😂
@gooUser1608321633 jadnijeg komentara u istoriji nije bilo. Balija napis’o
Kad misli ovaj nosonja vratiti nagrade što je ne zasluženo osvojio, e jedan Xavi, Iniesta osvojili sve živo i nisu dobili a ovaj dobrvak pored živog Messija uze nagrade, pa to nema ni u Tanzaniji
@gooUser1608321633 @gooUser1608321633a Ma te priče možeš mačku o rep objesiti, jedan Kevin De Bruyne za 1 sezonu zabije golova i da asistencija ko ovaj za 5 i on je kao najbolji vezni😂Šta je Sneyder bio, Xavi i Iniesta osvojili 3plu krunu Euro, Svjetko prvenstvo i nisu dobili te nagrade zato što su Messi i Ronaldo imali jaču statistiku, i sad su Njih dvojica bili bolji statistički 10 puta ali on uze nagrade i ispade bolji od ovih gore navedenih
Odmah da kazem da opcenito volim gledati spanski fudbal i nemam neki klub koji preferiram ali tvrdim da je igrac Eibara igrao rukom kao Ramos sudija bi svirao penal.Ocito se ova dva najpoznatija pomalo guraju.
Doslo vrijeme da se Barca i Real brane kod jednog gola vodstva hahahahah
@gaucho10 samo što se neki uspiju odbraniti a neki ne🙋‍♂️🙋‍♂️
Prvi!!! Ali ne na tabeli neko komentaru 😂