Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema šta, sukob dva najjača.Nebih volio da sreča odluči, neka pobijedi bolji.
Sreca niti sudije. Cisto da ne zaboravimo.
@h8er_ Sine idi prati Bocanje..
Bit ce ovo slicna utakmica ko proslogodisnje finale.Previse je kompaktna i iskusna ova ekipa Reala da Liverpool igra svoju igru kao recimo protiv Rome u prvoj utakmici.Ne moze se sa Realom tako igrati a kljucni posao ce odraditi vezni red
Kako god Hrvat osvaja! Bog i Hrvati!
@h8er Poslednje 3 utakmice rutinski se na guzove provukao, bruka.
Cuj potpuna senzacija...ljudi otresli Manchester City...dosli do finala zasluzeno...navijac sam Reala ali zasto Liverpool ne bi dobio...igra se jedna utakmica...pa uzeo je finale protiv mocnog Milana i to sa minus 3 na poluvremenu...govorimo o visestrukom osvajacu lige prvaka ili kupa sampiona...svako moze odigrati losih ili savrsenih 90 minuta
Bolji je real, samo da ne useru sudije, pa ne opljackaju liverpool
Sretno Realu, kao navijač. Volio bih da svi pogledamo dobru tekmu.
Na jednoj strani real na drugoj liverpool,barcelona,bayern,psg,juventus i ostatak svijeta...
pa s obzirom da je real zbog sudija navukao gnjev čitavog svijeta nije ni čudo zašto je to tako
LIVERPOOL AKO BOG DA!!!
Sretno Muhamed Salah i Klop. Nadamo se da cete pokazati da se sve stvari ne mogu kupiti novcem. PSG je vec dobar dokaz za to, ali nadamo se da cete vi to sve veceras potvrditi.
ti si pokazao da se pamet ne moze kupiti..
Cekaj jel to govoris o realu koji je svoj vezni red koji hara evropom doveo za 50 miliona,koji sa indenticnim timom igra trece finale lige prvaka zaredom?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Akobogda sa Sallahom do pobjede.
Naziv takmicenja " liga prvaka" je neprimjeren i treba ga promijeniti jer osim prvaka nacionalnih prvenstava ucestvuju i prva 2-4. Nekad je ovo imalo smisla kad su se takmicili samo prvaci.
...a prije se zvalo KEŠ (kup evropskih šampiona ) što je još nelogičnije ,proglašeni evropskim šampionima i oni koji su se prvi put takmičili.
@novibosman345 Izvorno je evropski kup klubova prvaka. Poenta je da su mogli ucestvovati iskljucivo prvaci nac. prvenstava, kao sto su se za kup pobjednika kupova takmicili samo pobjednici nac. kupa.
LFC igra najljepši fudbal ove godine ...
Nikad nisam bio navijac ni jednog kluba,ali eto veceras cu navijati za Liverpool,jer su zasluzili
izgorit ce liverpul,real glat uzima,na iskustvo
VIVA RONALDO