Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad im je najbolji igrac najsebicnije bice na svijetu hebo takvu ekipu
Samo pucajte minuse ja nisam rekao da on nije dobar nego sebican koliko mu je puta bilo krivo kad neko drugi postigne pogodak?
volio bi da ih juventus posteno odere u finalu zasluzili su to.
@yale Na šta si ti spao da maštaš o ženi staroj preko 60 godina?
http://www.yllpress.com/fotografite/artikujt_origjinale/vesna_zmijanac_tregon_gjoksin.jpg
ovdje samo treba pregledati da li je sudija imao pistaljku u ustima i to je to... ne vidim nista sporno
@zen1čanin Tad je sudija dao znak pistaljkom. Kod Nacha se bas i ne vidi da je dao zbog loseg ugla kamera. Zakljucak - gol je regularan samo ako je sudija dao znak pistaljkom. I Henry je davao takve golove.
@zen1čanin Sudija dao znak a stoji ispred lopte i smeta igračima Seville? Plus što je igrač Seville pružio ruku Realovom da isti ustane. I nije Messiev bio ovakav, ni blizu. Pogledaj sudiju https://www.youtube.com/watch?v=Ui1DdvyAH6A
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kladim se da je autor teksta navijac Barce, jer kako bi drukcije jedan kontroverzni gol dobio paznju u vidu clanka? Toliko spornih golova za vikend bude, ali eto realov je poseban! A ako sudija nije pokazao na pistaljku, igrac ima pravo da izvede udarac kad hoce.
Sjecam se istog gola kad je Henry igrajuci za Arsenal dao Man Utdu gol. Ista stvar
Ovaj španski sport je sramota. VIdi se odmah da su katolici ! Sljedeći put će sudija naložiti protivničkom golmanu da zažimiri !
hahahahaha :) mislim stvarno
Nista cudno za hale iz madrida.
ove sezone ogadili sumi fudbal usmrdili se
Nacho hin nacheo!