Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijamant ostaje dijamant makar pao u blato, prasina ostaje prasina pa makar se digla u nebo.. p.s citav city je k a r i n a obicna
PA NE MOZE COVJEK NA OVOJ KLADIONICI DOBIT DA MU BABO RADI U ISTOJ
Naucite padeze!! Ne kaze se Tomasa Rosickyja nego Rozickog ignoramusi mutavi! Nek vas je stid sto ne znate jezik na kojem pisete.
Dzeko ONE MAN ARMY!!! Najbolji, najjaci napadac na svijetu... taj momak ce doci kad tad!!! Dao je sve od svebe al kloc ostaje kloc :) Pakuj se ... pojma ti neas ... ne znam kako si do sada postigao te golove. Svijetski igraci konstantno igraju dobro, ti samo pokazes klasu u jednoj od 50 utakmica ( i to za repku protiv Lichtensteina). Da sam Mancini ... tribina i trljaj Amri smokvu!
da i još nešto! Borusija i Ivan Perišić prođoše dalje, a jadni Džeko ispade!
Real i Modrić prođoše dalje, dok City i Džeko ispadoše, što je i logično!
Dortmund je mašinerija! Ljudi sa kombinovanim sastavom, šprdaju se sa City-jem...još ne dao Bog da im je trebalo za prolaz. HEJA BVB!
Jucerasnjom igrom, Dzeko je sebi napravio jako dobar uvod da derbi protiv Uniteda odgleda sa klupe.
MC se pokazao kao neozbiljno losa ekipa za Lige prvaka. Druga ekipa Dortmunda se igra sa njima ko sa malom djecom. Nazalost za nas koji pratimo MC zbog Dzeke, to je jedna prosjecna ekipa sa prosjecnim igracima. Neki igraci vala nisu za prve engleske lige. Dzeko se jako dobro uklapa u taj prosjek. Svidjelo se to nama ili ne, ali previse ofsajda, izgubljenih lopti, indolentnost itd. Samo je pitanje dana kada ce ih stati i u Engleskoj. Drze se zahvaljujuci nekoliko bitnih Dzekinih golova i cinjenici da je ove godine engleski fudbal jako tanak.
Dzeko dokazao da je trebao biti na spisku od 40 najboljih na svijetu najbolji igrac veceras
ma gdje stee saddd se sakrili u misije rupe...svaki treci mjesec kad dzeko zabije goll izadje te i .urcite se...maaa gdje steee saddddddddddddd valjda je najkasnije sad svakom jasno da ovaj dzeko nije za nogometa... u zadnji 10utakmica jel je dobio nagradu za najgoreg igraca jel je bio drugi najgori!!!! adieu dzeko...za tebe nije ni nogomet a kamol liga prvaka..
takvim frajerima kao što si ti, djeca hodaju u rikverc, to vrijedi i za ove bolesnike što ti kliču s palcem na gore. ne bi se ja nikada mangupiso s takvim stvarima. šale i prepucavanja su jedno, ali ovo je skroz loše što si napiso.
dao je dzeko sve od sebe i dobivo je dosta lopti,,al kloc ostaje kloc... lopta se od njega odbija kao od beton...sramota je da ovakav bezveznjakovic igra u prvaku engleske,,,dobro je guardian napiso,,zna samo dat gol kad se protivnik umori
MODRIĆ PODERO KLOCA KO SRBIN K.U.R.A.N.
neće meni musliman igrat u napadu, nema šanse
Nije sve izgubljeno..AMRA je u igri !!!
dzeko nemoj da se bunis volim te ko brata. ali si stvarno samo za klupe.. tvoj najveci fan!\"