Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo uprava Real Madrida moze biti ovako glupa.
Uscuplic rekao NE Realu!
Ovo je šansa za Slavena Bilića.
Ma Perez je najbolji Barcelonin predsjednik sto se rezultata tice. Jedino gdje on Barceloni moze nastetiti su prljave igre van terena jer se zna da je on jedan od najjacih ljudi u Spanskoj izvrsnoj vlasti (drugi covjek vladajuce Narodne stranke). Dok ovako vodi Real, navijaci Barce mu drze palceve gore :)
dzenan uscuplic preuzima real
Ajmoooo biti pozitivni
Ovo samo pokazuje kakav kolektiv je ovaj Real Madrid, nikad mi nece biti jasno kako neko moze navijat za njih. Kad ce vise shvatit da ako kupis najbolje igrace ne znaci da ce oni biti uvijek prvi :)
Koje ste vi seronje vi navijaci Barce pa zar nije vas klub ovo isto napravio sa Martinom prosle godine i to nakon jedne sezone koji ste vi mamlazi boga vam poljubim coravog
Ne dipr, ko je to Martino, jel neki dokazani trener, jel ista osvojio, nije sjedi 1. Logicni da ce se njega rijesiti, koji je bio jedna od gredaka uprave barce,i dovesti pravog covjeka koji je donio jos malo pa 3 titule ove sezone. znaci pun pogodak, a vidjet cemo koga ce real dovesti i sta ce napraviti sljedece sezone.
gresaka* jbmti mob... ^_^
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vratite luxenburka za trenera :) budale jedne,sutnuti ovakvog trenera..
Trenerčina, volio bih ga u mom Bayernu vidjeti..
Amin brate jedini nenjemac trenutno koji bi odgeo bayern ponovo do triple,Mia San Mia.
Bolje im bilo da sutnu florentina . Otkako je dosao dovodi konje od igraca a i klub je totalno nestabilan.
dobro dosao jurgen klop...
Legendo vrati se u Milan, u klub gdje se cijeni neki red i ugled, kakav crni real.
i sad ponovo dodje novi neki kupi par skupih a bezveznih i godinama u krug...nikad od vas kluba VAMOS BARCA !
Toliko koliko uprava Real Hala ( kenjara ) Madrida cijeni svoje uposlene... ako ne osvojis nista... noga. FUJ!!
https://www.youtube.com/watch?v=MvSxE_9euv8
Kloop welcome :)