Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čudesna barselona...sad saša vugdalić plače
Sam pao, al se nije ubio Adisee...
A sada Cardifff i 12 titula UCL!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja zaista ne volim glumce i kad CR glumi ne volim realno, al ova gluma Albe i poznatog glumca Neymara veceras je za OSKARA, ko se ne slaze sa mnom za njega nema pomoci realno...
albi sjena bila metar od njega hahaha
@tvojneko Ma ovo nije normalno, iskreno i da je CR ovako osudjivao bi, jer nije normalno sve glumci covjece, CR-ALBA-NEYMAR itd.. No po meni najzesci je NEYMAR, pa taj stalno nesto pada i ako si 2m udaljen od njega..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kada bi ronaldo ugro u Barceloni i oni i tako postali prvac
Jbm ti sad i saraf 9-ku i sve, necu vise da gledam ovaj fudbal..
Barsa je izgubila prvenstvo na "malim" klubovimai to je to. Ima bolji međusobni omjer s Realom, petnaest golova bolju gol razliku i mislim da se gubitak titule krije u tim podacima. Za Barcu se ne navija, za Barcu se živi. Glavu gore, idemo dalje u nove pobjede. VISCA BARCA!!!!!
De mi samo reci kako se zivi za bilo koji klub, posebno van nase drzave? Na koji nacin ti evo zivis za Barsu? Nisam navijac Reala, al me interesuje kako se zivi za klub na cijim utakmicama ces prisustvovati par puta u zivotu, i to ako budes jako sretan?
nista se ne spominje o penalima,Zanimljivo
Kako providno od klixa, da je kojim slučajem ono smeće osvojilo do sada bi bilo 1000 članaka o njima. Očigledno su ovi novinari navijačice Farcelone.
fasisticki klub koji je imao takvu pomoć sudja da to nije normalno
@ante k zaboravili ste vi blajburg ...ccc
Kakvi su penali svirani barsi...smijesno i zalosno...za ona simuliranja savez treba bodove oduzimati...al dzaba kad su invalidi
Smijesi se Ronaldu i ove godine Zlatna lopta, jos ako i Ligu prvaka mlatne zabetoniro je ali i bez tog je ja mislim jasno da ce on dobiti
@SnoopDogg nisi ti dobar u glavi
@SnoopDogg jest baš će golmanu dati Zlatnu loptu pored živog Ronalda, veze ti o fudbalu nemaš idi bolan komentariši nešto drugo, ne brukaj se džabe ovdje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.gotclicks1.com/6j5yeqhmVFVn
Mia san mia!!
prvi trofej u ligi za Real nakon 5 god i normalno da ce ga ovako proslaviti. Barcelona je ligu izgubila u utakmicama protiv Malage, deportiva i nije bilo smisla nadati se tituli.
Ne valja se lagati hahha hale. Čestitke...
nazalost zbog ovog ce Penaldo dobiti zlatnu loptu ove godine.
ronaldo*
Šta ti je komplex, pa Ronaldo je jedan od najzaslužnijih igrača, cijelu ga sezonu prozivate a frajer eksplodira kad najviše treba!
Ako nije problem jebao bi mater Luckyluke hahahahhahahah