Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je razlika Reala i Barce... Ronaldo se veceras nije vidio, no zato su ostali odradili posao. Messi kad se ne pojavi, Barca ispada.
@JohnnySins Slažem se 100%. Kad Messija ne bude Barca će imati stanovitih problema. On im godinama gradi i organizije igru, proigrava igrače ubojitim pasovima, asistira a da ne pričam o golovima koje zabija nemilice. Kad Ronalda ne bude, Real treba da pronađe novog goalgetera a kad Messi ode Barcs mora da rekonstruiše čitav tim i cijeli koncept svoje igre.
Kakav crni posao Reala.. falili Alaba, Robben, Neuer, Boateng, Coman, Vidal... Marcelo ga majstorski zabio jedino, drugi gol krivac tupavi Rafinha, i osim prilike Benzeme nista vise nije Real uradio.. dok je Bayern imo sansi, Ribery najbolju, poslije i Muller pa i Lewandowski..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Svaka cast Riberriju , ali nespremnije ekipe od ovog bayerna odavno nisam vidio , pa oni su pomrli u 60 min. Real nista specijalno docekali dvije sanse i iskoristili. A bayern nije imao teze tekme ima pola godine , i normalno cim dodje ovaj level eto ti povreda , kisik treba na ledja , pa nije svaki dan Herta kolege moje , moraju se malo i muda poderati.
bayern je dvije izmjene morao uraditi u 30 min. to je veliki problem. svi napadi su isli preko riberya. da je ostao roben bila bi to drugacija utakmica. real je iskoristio greske bayerna i to je to.
od jučer klix banuje sve nepoželjne komentatore po naređenju sda stranke.... čiste nas pred izbore... narode ne dajte se!!!!!!
od jučer klix banuje sve nepoželjne komentatore po naređenju sda stranke.... čiste nas pred izbore... narode ne dajte se!!!!!!
Tebe i treba banovati, ustvari treba ti oduzeti pravo na internet.
Bayern zastario kadar, treba mu friske krvi inace su gotovi..
Sreća za Bajern pa Real nije igrao. Šta bi bilo da su se malo više trudili?
Kada gledas Bayern, dovoljno ti je samo da vidis 5min i znat ces kako ce oni igrati i kakav ce rezultat otprilike biti...
Nikad ne potcjenjujte Bayern. Ima još 90 minuta.
Bayern ih pojeo u prvom poluvremenu,al nakon toga truba. Jednostavno se opet desilo ono sto se deailo i prosle sezone. Bayern igra samo prvo poluvrijeme. Nisu oni navikli na ovako jake utakmice i to je to. Real vjerovatno u finalu,a Liverpool ne bih otpisao u finalu niposto. Oni kad imaju dobar dan svasta je moguce.
vugdalic - "... a kod drugog gola ispali kao djeca na turniru" hahahha jest nekad i naporan i sve ali vala draze mi je slusat njega iskreno nego one " sportske" novinare na BHT onog Borisa i onu cupavu
gledao prvo poluvrijeme i otišao spavati. Nakon tekme LFC - Roma, ova je bila jadna
Mozda sto si ljubomoran sto ne igra Barcelona umjesto Reala...
Ja objektivno kazem da je Barca zasluzila da ispadne, a isto tako i da LFC trenutno igra daleko najljepsi fudbal u Evropi
Nisam dugo gledao fudbal. Jel normalno da je postalo normalno i nekaznjivo da igraci reala lome noge protivnickim igracima ili se to meni cini?
Nisi dugo gledo, i nemoj jos dugo gledati. Nije to za svakog.
LEPO
bayern 15 dobrih sansi jedan gol real 3 dobre sanse dva gola,bayern je bio bolji ali dzaba :D
Real vise srece ima nego valjane igre.
Cist penal na lewandowskom nije sviran kod onog centaršuta . Tako da su bili sretni
Veliki sam navijac Reala al bi volio da Dzeko osvoji ligu prvaka
Isti smo heh
ja kume volim ronalda haman ko sebe al dzaba dzeko mi je drazi sta cu
Hoćete da čujete šalu? Njemački fudbal.