Prijateljski meč
5

Real Madrid nakon penala bolji od zvijezda MLS-a

Piše: D. B.
(Foto: EPA)
Rano jutros po našem vremenu odigrana je prijateljska utakmica između Real Madrida i MLS All-Stars ekipe koju su činili igrači iz američke lige. Pobjeda je pripala Kraljevima nakon penala.

Za Real su od prve minute zaigrali Navas, Hakimi, Nacho, Ramos, Harnandez, Isco, Llorente, Kroos, Lucas Mayoral Moya i Asensio, dok su početni sastav MLS All-Starsa činili Howard, Garza, Van Damme, Kappelhof, Zusi, Kaka, Schweinsteiger, Bradley, Giovinco, Altidore i Villa.

U prvom poluvremenu golova nije bilo, a obavljene su dvije izmjene u MLS All-Stars ekipi, prvo je u sedmoj minuti Beasley zamijenio Garzu, dok je Piatti u 31. minuti zaigrao umjesto Altidorea.

U drugom poluvremenu su izvršene brojne izmjene u američkom timu, tako da su Frei, McCarty, Dwyer, Almiron, Acosta, Nikolics, Parkhurst, Grana, Valeri i Hedges dobili priliku umjesto Howarda, Schweinsteigera, Ville, Kake, Beasleyja, Giovinca, Van Dammea, Zusija, Bradleyja i Kappelhofa.

Mijenjao je i Real pa su drugom poluvremenu zaigrali Vallejo, Ceballos i Yanez nakon što su teren napustili Ramos, Kroos, i Navas.

Madriđani su poveli u 59. minuti golom Mayorala, a onda su dvije minute kasnije uslijedile nove izmjene. Benzema, Casemiro, Kovačić, Carvajal, Bale i Marcelo su ušli u igru, a izašli su Mayoral, Llorente, Hernandez, Hakimi, Asensio i Isco.

U 62. minuti je Piatti u ekipi MLS All-Stars zamijenio Dos Santosa.

Posljednje tri izmjene na utakmici napravio je trener Reala Zinedine Zidane te je priliku pružio Luci, Tejeru i Arnaizu Oscaru. Oni su u 72. minuti zaigrali umjesto Yaneza, Nacha i Lucasa.

Igrala se 87. minuta kada je Dwyer pogodio za izjednačenje rezultata na 1:1. Utakmica je završena remijem pa se pristupilo izvođenju penala. Uspješniji je bio Real, Benzema, Bale, Kovačić i Marcelo su pogodili, dok su u ekipi MLS-a precizni bili Valeri i Almiron, a Dwyer i Dos Santos su promašili.