Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ufa se morala raspasti poslije zlocina nad fudbalom -utakmicom barcelona-PGS-6-1-poslije se neradi o sportu radi se o unaprijed odredenom pobjedniku i turbo kapitalu
Mislim da ne bi bilo iznenadjenje da Juve izbaci Reala, ili Sevilja Bayern. Moguce je cak i da Liverpool izbaci M.C. Jedini siguran par je Barca protiv Rome. Rimljani su i onako odradili svoj maksimum, i mislim da cak ni najoptimisticniji navijaci Rome nemaju iluzija o krajnjem ishodu.
Zao mi juventusa jer imam neki osjecaj da ce opet biti zrtve sudija kao prosle godine
@yaoMing zrtve sudija kao prosle godine ???? Sta je to bilo sporno u finalu izmedju Reala i Juventusa
Tvoje ime mi govori da se ne treba upistat u raspravu o RM
napokon ce se desit el clasico finale.. atletiko uzima europa ligu, gdje su ti silni englezi?
ubi ih Sevila :D
Liverpool i City dva ista stila , finale prije finala
Jedino na taj način Englezi mogu doći do polufinala.. A ovako kad im dođe neki evropski velikan, nigdje ih. Čuj finale prije finala...
Mislio si sigurno polufinale prije polufinala. Jer, ovogodisnje finale ce opet biti bez engleskih klubova. Jedini nacin da neki od engleskih timova dodju u polufinale je da Roma Izbaci Barcelonu, i da dodje na noge pobjedniku engleskog cetvrtfinala.
ja mislim da če neko od ovih osam klubova osvojit ligu prvaka ove godine
Jesi siguran?😂
E neznam, stvarno neznam, da znam ja bi vama reko..