Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puknite dusmani, nije ko ove izz farcelone sto prevozi Lasta hahahahhahah
koliko je tvoje od tih 200 miliona? mozes li platit racun za internet ovaj mjesec od tih para?
Slusaj smrdljivi provincijalcu, seljacino, ako je Sarajevo smrdljivo sta radis na sarajevskom forumu, sto kupujete stanove po Sarajevu, bolje receno iznajmljujete kako bi mogli reci da ste iz Sarajeva, pola grada ste naselili a govorite protiv Sarajeva,muka mi je od vaseg seljackog naglaska, nema gdje vas nema, ruglo ste grada. Fuj!!!! Odjebi odavde ako ti s enesvidja, imas svoju selendru da uzivas u njoj!!!!
\'..a oni plačaju da im budu na dresu, a ovi im plačaju jer ih vozaju tamo vamo... \' PlaČaju - dokaz koliko si obrazovan. Bra\'o mangupe. A još se izvlači da je iz Sarajeva. A svoje računice drugima prosipaj.
kako ce dobit nogu pa ljudi imaju para ko brdo, pogledaj Dubai grade IZVANREDNE gradevine, na moru naprave OTOK itd itd.. da nema arapa ko bi ulago tolke pare u ove evropske klubove? niko realno pa ni Bill Gates ne ulaze a on ima Milijarde ;) pozz.
Arapi sve pare ulazu u Englesku, Spaniju itd... i onda ce jednog dana samo dobiti nogu, a sve pare sto su ulozili ostadose.
Arapi ih malo po malo, sve do jednog kupuju..ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD...a budale ce tek vremenom da skontaju...pozdrav svim normalnim ljudima
Potpisujem, ali zaboravio si onu narodnu: Kad arap ima masla,....
mislim, da bi pametnije bilo da su ovi majmuni iz dubaja odvojili koji milion i za ovu djecu afrike koja umiru od gladu nego sto ove milione tek tako razbacuju samo da bi dokazali da imaju
zenicanin,da ti pojasnim malo posto vidim da si gl,up od dima Real je potpisao ugovor sa Emirates-om na 5 godina,znaci za tih 5 godina su dobili 200 mil Real Madrid and Emirates presented a new sponsorship deal for the next five years. i da dodam,mrs iz sarajeva sto.ko neodgojena
Ma Arapi su ludi, sigurno da im nece za godinu dat 200m, ali za 5+ hoce, ipak ne bi ni Real pristao za 1m da im ovaj bude sluzbeni prevoznik, plus reklame na stadionu, sajtovima i jos dosta toga...
*zenicanin* kako si ti jadan kad ti je draze reci da si iz zenice nego iz sarajeva ccc
Da znam. Pametan sam, skontaš neke stvari, pročitaš na oficijelnoj stranici Real Madrida, malo se informišeš, naučiš matematiku u školi i shvatiš da je ovo nemoguće. Real Madrid će u pet sezona koliko će im biti glavni sponzor zarađivat 140 miliona eura, a da od nekog sporednog zaradi 200 miliona. Pa Barcelona od Qatar Foundation neće zaraditi ni 150 miliona za narednih 5 godina. De malo skontajte se svi... Hrpa maloumni ljudi... Za tvoju informaciju, ne živim u Zenici, već živim u jednom š.ugavom gradu koji se zove Saraj\'vo, toliko ga mrzim da sam stavio da sam zeničanin. ;)
eto ti znas.... idi osjeti zeljezarin miris dima, pusti kraljeva ba hahahhaha
Ma kakvi 200 miliona, ovo je bomba. Real Madrid će godišnje od Emiratesa dobivati 5 miliona eura. Pa od glavnog sponzora bwin.com Real Madrid zarađuje 23 miliona godišnje. Gdje god da ste ovo pročitali, copirali je laž. ;) Što se tiče Real Madrida, ove godine bez problema će doči do polufinala Lige šampiona, a dalje, ako budu imali sreće. Uživajte > http://bit.ly/lp5x4M . ;)
real je najveći klub na svijetu
Safet Susic - Pape, selektor BiH