Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Borusiji , pokazali su sta je borbenost i timska igra.... Real nije zasluzio prolaz dalje..
neće dalje od Bayerna...
Ekipa vrijedna pola milijarde...sramni su...heja bvb
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sto se ronaldo usrao da ne ispadnu ahhaahahah.BVB ih razbila ...
RM sramotan, plastičan tim za razliku od BVB.
RM jedino ako dobije celsija loze proci, drukcije nikako
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da Mikitarijan sinoć nije bio Kitarijan, možda bi gledali i produžetke! Uz to je i Alonso trebao završiti sa dva žuta u svlačionici... al sve je to "da je"
a da je Di Marija pogodio u 17 minuti a da Pepe nije dao poklon loptu Reusu isto tako i Ramos
jeb* vas i real i dortmund vise chelsea igro savrseno vi njih komentarisete niko za chelsea al eto ok vidjecemo se u polufinalu. Proud of London
dzaba im...ko god izvuku u polufinalu namlatit ce ih :D
Ja mislim da je Real Madrid ostao na klupi veceras, Cuo sam da ima povredu koljena.
fudbal je samo prevara ljudi i kladionica
Real jos jednom dokazao da se radi o jednoj prosjecnoj ekipi koja ovisi o jednom igracu, ova utakmica danas je pokazala koliko je C.Ronaldo dominantan, siguran sam da je rijec o najkompletnijem igracu ikad. Svaka cast BVB-u, zasluzili su prolaz dalje... jadna je Real ekipa koja ovisi od jednog igraca, usporedbe radi kod Bayerna nije bitno ukoliko nema Ribery-a il Robenna il Schweinija, timskog igrom nadomjeste izostanak svakog igraca, prema tome ako gledamo mozemo reci da je danas Bayern najdominantnija ekipa koja trenutno igra nogomet, siguran sam da ce sutra se to dokazat protiv Man-Utd-a
Ma mrzitelji pushite ga lagano,da je Angel penal iskoristio pametovali bi qrcu sad.
Debilcino da sudije ne paze te Angele i slicne ono ne bi bio penal ni u BiH saban ligi..Mrs spodobo.
navigacija za vas android telefon http://nisteznali.com/tehnologija/mobiteli/niste-znali-kako-vrhunske-navigacije-za-android-gps/
Novi Tito se zove Jose Mourinho.
Zao mi je borrusije, bila je bolja i borbenija, imala je vise sansi, al sta ces, tako je to u fudbalu
Može li šugavije od Reala i Chelsea??? -.-' (retoričko pitanje, naravno da može... Man UTD.)
Man utd pao (censored) za uši :D A ne vidim razloga zašto je šugavo Chelsea prošao kad su momci ginuli 90+ minuta na terenu. Btw na Stamford bridžu teško da može iko od ovih ekipa odnijeti tri boda ;)
real pogurali sudci sramotno , borusija savrseno odigrala savrseno samo da je miktarijan bio precizniji al eto steta
Borusija je odlicno igrala, ali fudbal je cudan i cesto nepravedan.
KO ĆE SADA DA BUDE PRVI GOLMAN REALA IZ MADRIDA????????????? GDJE SE DIEGO LOPEZ??????????? UPRAVU REALA TREBA STRELJAT!!!!!!!!! SAMO "SVETI" IKER DO KRAJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ipak tipujem na MANCHESTER UNITED,pa sta bude ;)
Večeras ko je gledao bilo koju od ove dvije utakmice je mogao da se uvjeri da je u fudbalu sve moguće kako Real od gotovog zamalo napravi veresiju Di Marija fuli penal a onda sve pođe po zlu!
@CIA uzmi ubij pa se pištolj :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)