Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je imaju tolike dugove ,ali je jos uvijek pitanje hoce li Perez prihvatit ponudu :)
para mjenja istoriju,sramotno..Pare ce uciniti da se zove Abu Dhabi ako je potrebno..
NAJBOLJA KLADIONIČARSKA STRANICA!!! Da li ste razmišljali o dugoročnim konstantnim prihodima na najlakši način??? Naravno da jeste!! Evo ekipe koja vam to omogućuje!!! http://rentabilnost.blogspot.com/
Real će taj novac dobijati 20 g., svake godine po 25 mil., što za sadašnje nogometne prilike i nije puno da bi se mjenjao dio istorije i ime koje nose od 1947.
Ovo sto pise klix I nasa stoka od novinara je cista glupost,Real je masina za pare njih igracu ne zanimaju,a ovaj dug nije tacan,ako imaju toliki dug kako onda kupuju igrace otkud pare,jos pise da ne mogu uzeti kredit,mi ga mrzili ili voljeli to je klub koji zaradjuje bas pare.
ako si u krizi, daj glupim arapima ime stafiona i voila, eto para...
postali su plasticari i oni, sve za pare ! ccc
smece od kluba
jesam ja reko neki dan da ce one dugove arapi sanirati :D a realovci me ubili dislajkovima ccc
Ne vjerujem da su toliki dugovi, znaci da smo mi pred proslu sezonu bili u dugupreko milijardu? A zaradili smo na kraju sezone 600.000+ miliona..?
Čuj ovog "mi zaradili" :D :D :D I koji ti je to broj 600.000+ miliona???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)