Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aferim
oooooo neeeeeee, daj Bože da ne ode
@ Livebird bravo majstore!!!
@sss S obzirom za sve atribute koje si ponudio namace se par jednostavnih zakljucaka: - Imas medicinski problem vezan za intenzivni svrab koze. Jel\' se to javlja samo kod\' tebe ili u cijeloj porodici? - Finansije ti bas ne stoje najbolje, da ne kazem da si frontalac. Da malo manje igras kladionicu, ha? - Poprilican si rasista/shovinista/xenofobicar s obzirom na nacin na koji tretiras i u koji kontext stavljas Romsku populaciju. Mora da pripadas jednom od tri najveca stada u BiH. - Gerrard se pise sa dva \"r\" a recenice pocinjes uvijek sa velikim slovom. - Opali \"space\" slobodno iza znakova interpunkcije, lakse ce citalac razumjeti sta si stio rjet\'. Ima jos toga, al\' e\'o za ovaj put tek toliko da vidis svu velicinu lika i djela svog\'. I na kraju je.o ti Gary Neville mater.
Sta je ovo!!? Zar nije Dzeko zvijezda prelaznog roka?
ma nema od tog kume nista,100% sam siguran da njega ovaj sugavi liverpool nece pustiti i sam Gerard voli igrati u onom kokuzluku-ciganluku!!! ima real tim s komim moze pobjediti sve a tek sada kada je Mourinho tu,sad e i Maikon!!! ma prejak tim,nek im je sa srecom!! :) :)
Koji su to degeni! Ma neka, super je to. Sad ce Van der Vart u Bayern i opet ce Bavarci lagano do finala, pojacani sa Lorisom, Bosingwon i vjerovatno novim stoperskim parom. I za sve te vrhunske igrace bayern ce dati isti novac kao real za jednog, u padu forme, Gerrarda.