Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio je i Odegaard Norveško čudo od djeteta...kupio ga Real i gdje je sada
De nemojte opet molim vas, prošli put kad ste se ,,otimali,, za nekog igrača ,,ispao,, je Neymar. Stvarno nam nije potreban još jedan tako ufuran!!!
Idemo bratee
"cudo od djeteta" pod navodnicima, a "krade" nije 😇😇😇
Isto ko onaj Halilovic navrsi 20+ godina nema ga nidje
E koliko ih je tu novih čuda od djeteta, Mesija, Ronalda, o kojima nerijetko čujemo, pa ih kupe, poslije dva mjeseca odu na posudbu, i onda završe u nekom daleko slabijem klubu.
Podsjeca dosta na Messija
Mali je prava ptica trkacica ili ti ga mali piču, leta ko muha bez glave, nista od njega, mozda moze japancima da glumi nesto u realu msm da nece odigrati za 1 tim vise od 2 3 utakmice jer ce vidjeti o kakvom supljaku se radi... Boljih talenata mi u Bosni imamo.
Ovo čudo? Jest kao što je Žuti trener evropske klase