Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umije Ronaldo lopte igrat .. jbo zajebanjciju !
FIlter, pa svi uzimaju :D
Kraljevi Kraljevski :)
Istina! Uz pomoć sudija i krađu. Samo onako kako real jedino i zna!
Padavičari Madridski. Ove sezone Realu suđeno 9 penala dok Barci samo 1
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
EL MAESTRO !!!
Salu na stranu al je onaj penal bio supacki stvarno ....
Svaka čast ostalima....ali ovaj čovjek razvaljuje stvarno !
Bog na nebu, Ronaldo na zemlji
pa se poslije čudite zašto ne volim real
..jel te ko šta pito????
Jel te ko moli da volis real, ne trebamo ljubav statisticara
Ja kao neko ko navija za Real moram priznati da penal nije postojao ali isto tako moram reci da mi je trebalo da pogledam tri puta usporeni snimak da bi to zakljucio onda mozemo da zamislimo kako je sudiji koji ima samo nekoliko sekundi da odluci jeli penal ili ne , a sto se tice Ronalda svi vi gledate taj penal a niko ne govori o njegovoj pozrtvovanosti da bude u prilici i da simulira i da daje po tri gola , pa covjek za pet sezona dao 200 golova u ligi spanije pa da je pola od toga penala opet mu svaka cast kapa do poda za CR7
Svaka cast stvarno, ali ono simuliranje je van pameti vise. Pa do kada ce sudije padatii na ovakvu glumu?? 8. penal ove sezone, neki od njih su zaista bili, ali ovo veceras.. Uglavnom cestitke Realu; voli svoje, poštuj tuđe. Ideeemo Barca, mes que un club
igrac onakvog kalibra da onako ofirno pada i simulira nevjerovatno.i to nije jednom, u svakoj utakmici samo pada ko kakav balavac a sudije to sviraju ..Zbog ovoga nikad nece biti ispred Lea. lik je kompleksas samo takav.Realu svaka cast melju sve redom:)a on je bio i ostao jedna velika koka.
Pasice moj dragi taj papanski rjecnik ne razumijem;) imas rubriku poljoprivreda i stocarstvo pa tamo samaraj tim svojim vokabularom.
Kiseli idi se kiseli ,ili poslusaj sta sam ti napisao fataj se rubrike poljoprivreda i stocarstvo. I ne znam sta se palite imam svoje misljenje isto tako kao sto i vi imate svoje;) Uvjek kazem da je Ronaldo igracina ali ono padanje je nepotrebno bar za njega jer je ustanju zabit i na druge nacine.,A to klokan, glupan to samo pokazujete koliko ste primitivni i nekulturni jer ja vama nista licno ruzno nisam napisao;)
Čak i da nije dosuđen penal, Real bi ih oderao. Nevjerovatna je lakoća sa kojom ovi ljudi igraju zajedno čak i kad nema Modrića i Isca u prvom timu. Užitak je gledati kako vrše pritisak i traže gol više čak i kad vode 3-0. Ludogorec je, iskreno, naje*o.
Ne mozes reci kako bi bilo,penal nije postojao,prvi gol je probio led,da nije bilo penala mozda ne bi igrali opusteno,nervoza?
A za ove sto minuse pucaju da ih napomenem,i Barca je protiv Celte igrala dobro,4-5 puta precku pogodili,par puta sami na golmana izasli,zar ne mislite da je kojim slucajem i njima dosudjen penal,nepostojeci,da i oni ne bi jos dva uvalili?Malo ste nerealni al et :)
Haha , penal ko suza hahahaha !!!
Velež!
Ma aktraktivniji su schwabski golmani od cirkuzanta Ronalda i njegovih hat-trickova.
Mozemo ga voliti ili ne ali posteno govoreci .. mashina je.
odlican igral al mu ono ne treba,pada ko zena...sramota za najboljeg fudbalera
Sta ces ugledao se covek malo na one barcine kurve
Preveliki je igrac da se ugleda na bilo koga,igra u vrhunskoj formi al mu ovakve stvari ne trebaju,narusava sebi ugled,ipak je to igrac o kome se,uz Messija najvise pise
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jednostavno nevjerovatno, hala madrid, hala ronaldo, joj kad statisticar amir halilovic sad pocne sa pametovanjem. Jedva cekam
cim vidim njegovo ime smuci mi se :(((((((((( vise ne citam njegove komentare bolje je ;)
mrš u PM i jedan i drugi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)