Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja što mrzim ovaj pesimizam...isto ko da su izgubili 3-0...proći će ih Real. A slijedeće sezone nek dovedu nekog 1/1 napadača, jer ona dječurlija od Benzeme i Higuaina (koliko god ih gotivio) nisu još spremni za Reala. Kaka majstore, svaka čast...a Rona, ti smanji malo doživljaj u Madridu. Znamo da znaš igrati lopte, ne moraš svaki put pretjerivati.
sad tek vidim koliko samo homosa ima u Bosni , to navlacenje kozice penisa na cigu portugalca nema veze sa fudbalom pedercine jedne jadne
.....gdje ste realovci sad kad vidite da je RMD samo prosjecna ekipa
pa i kod nas u bosni ima 49% koji misle da ce proci,ali ce ga popushit\'
sanjaj sine, 10 pjanica = lijeva noga ronalda
C.RONALDO+C.RONALDO=MIRALEM PJANIC
mama, mama ti se sprema, a nagodinu brat!!
KANTA , KANTA SE SPREMA A NAGODINU BANKROT !!!