Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
luka im je skreso u brk, i ostao pri svom mišljenju, iako je svjestan da transfer nije siguran i da je velika mogućnost da tamo i ostane. ima čovjek m.u.d.a, a ne ko džeko koji im liže g.u.z.o.v.e. i dijeli božićnje paketiće.
Ustaše mogu da mi ga puše.. Svi ste vi na riječima jaki, ali dođite na šake.. čaršija svaki dan vam stojim na raspolaganju, idioti oni smrdljivi... Džeko vas može kupiti, ljubomorni gadovi... Svi vaši komentari pokazuju čistu ljubomoru i pokazuje koliko ste nemoćni.. Na šake izvolite.. Vidim da se se iznervirali.. Na šakice slobodno..
BIH 6 olimpijaca HRVATSKA 6 MEDALJA sad na paraolimpijadi i tu će komšije biti bolji imaju i invalide bolje od nas
www.4fudbal.com golovi, uzivo prenosi, rezultati, novosti itd.... sve na jednom mjestu
A ti si mi iz hrvatske, ma daaaj ba, sjedi tu.
Jel te kara dzeko? Ti si jarane totalni kreten, vjeruj mi, stariji sam.
đeka ljubi i dere manekenke koju je potrošilo pola bih i srbije ona je pušiila srbinu asad je đeko ljubi u ta usta hahaha fuuuj još i srbsko djete ima
prIJELazni rok, pa sto sam ja uopste isao u skolu, tamo su me sve drugacije ucili od ovog danas.
nikoga u Bosni ne zanima Modric, jer je on hrvat !
Bosanci će crknut od ljubomore na hrvate jer su najgora sportska nacija na svijetu a u srcu europe a mi velesila. Jbt pa vas nema ni u rukometu, vaterpolu gdje balkan dominira a vas nema ni u kvalifikacijama.
ovaj je nadmasio i Dzeku hebo vam on mame svima odreda
P*čke ustaške, dođi na čaršiju.. pa da vidimo tu hrabrost.. drži se kamena.. je*em vam sve..
J.E.B.E.O. TI USTAŠA DIJETE U PO USTA.
Sahin je vec pripremio fotelju na tribinama pored sebe za kepeca.
Ne pratim toliko nogomet a još manje Premier ligu ali ovaj tip mi je ostao u pamćenju zbog one izjave da je nakon jedne sezone u našoj ligi spreman da zaigra bilo gdje. Igrao je za Zrinjski prije 7-8 godina. Mislim da ga se i Hordaši dobro sjećaju :P Želim mu sve najbolje. Sretno Luka!
Ružan je onaj Modrić ko da ga je konj napravio, al svi ste vi ustaše isti.. je*o vam pas ma*er..