Kup kralja
0
Real bolji od Seville
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji majstor bravo benzema
sarajevo-x.com, samo tako nastavite, mislim da ste vi jedini u regionu koji forsira Madrid .. i smatram da je to dobro, ne valja da svi furaju barcelonu, ne bi bilo zanimljivo :) i da se nadovezem tekme, sporna situacija, je li prosla lopta ili ne.. lopta nije presla gol liniju, evo marca.com :) i vazno je da se benzema polako vraca u formu, dvije utakmice zaredom odlucuje pobjednika .. Hala Madrid.
Ja sramote...gađati reprezentativnog golmana i jednog od najboljih golmana koje je Španija ikada imala...i onda mi neko kaže da nisu ciganija od nacije...fuj!
real zasluženo dobio, ovi seljaci ne znaju poraz podnijet..
Valahana je ovaj Madrid prava hala, a i ovaj Petardinjo, pardon Mourinjo je odvratan pravo. VISCA BARCA!!!!!!!
ćanifa madrid
sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs256.snc6/180490_184476321583582_126016870762861_506910_2335909_n.jpg Sve se fino vidi :)
Sarajevo-x nemojte da se ja ljutim na vas, fkt koji vam je, zasto brisete komentare pozitivne za Barselonu... I kad vec pažlju posvećujete Realu zašto ne staviti da je i Almeria maloprije petardu primila od Barse????????? I budite su*ci pa obrisite i ovaj komentar !!
svaka cast majstore.....
jeb.e.mli ti sestru nark.oman.sku, p.ede.r.čino jedna, dovedi mamu na jedan gan.gbang
tako je samo mi brišite komentare madridisti, j_.ebo li vam franko majku majčinu!
hoce im neko razbiti guzove bolje im je nek ispadnu sad nego da ih barca bruka u finalu.a nedo bog da nalete na engleze u champions ligi,
i da je bilo 1-1 opet bi to bilo super za Real :D gol u gostima,ovo ono :D a mozda bi onda i Özil dao onaj gol kasnije ili neko drugi,jer sigurno bi Real igro jos vise napadacki :D vidimo se u finalu!
p.s. trebalo je da bude 1-1 da nije sudija poništio čist gol seville. nema veze u finalu deranje guz-.ova. niko ne može zaustaviti močnu barsu!
čitav basement navija za real. pozdrav madridisti, treba sa petobom.