Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslj 15 utakmica...po 7 pobjeda Reala i Barcelone i jedna nerijesena...dobra tekma iako prema kladionicama Barcelona veliki favorit kao da igra sa Eibarom...mal koeficijent...
Iako su Galacticosi uspjeli izboriti novo finale Lige prvaka, njihov trener Zinedine Zidane je kazao da je "teže osvojili Ligu prvaka nego La Ligu". Ispravi ovo gore Tipura, Zidane je rekao obratno, da je teže osvojiti La ligu nego Ligu prvaka.
Barsa najjača ekipa na svijetu
Pa sad....
Da jesu nema sta, dodje LEGANES poderu ih a kada dodje ROMA onda ih nigdje hahahha P.S. sala na stranu, ali ne postoji najjaca ekipa na svijetu"
Navijam za Real, ne volim Lesija, Xavi mi nije bio ništa posebno, ali Iniesta zaslužuje poštovanje, kako igrom tako i ponašanjem.
mozda neće biti el pasillo, ali vjerujem da će igrači Reala na neki način odati počast Iniesti ...
Mislim da ce to navijaci uraditi...
Mislim da je za ovo sve BARCA kriva, kada su trebali spalir napraviti za REAL kada je osvojio Klupsko SP, onda su izjavili da to samo rade kada se i oni takmice, a prethodno su Sevilli cini mi se pravili spalir i ako se nisu takmicili, mislim da je to sve bezze prepucavanja izmedju 2 najveca kluba.
Iniesta moze jedino da diriguje sta ce ostali svirati u el clasicu. Legenda!
Zelim i ja svasta nesto 😂😂😂😂
Parada šminkera, glumaca i pičkica....El Clasico
Inace poznatiji kao el pickico